Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

S25-s24

(Téma vytvořeno: 26-01-2025 03:57 PM)
133 Zobrazení
Owernord1
Student
Možnosti
Zdravím. Prosím vás nevíte zda bude mít s24 ultra po aktualizaci na one ui 7 stejné AI funkce jako s25-s25 ultra ? Osobně fakt doufám že ano. I u Applu s jejich AI která byla s příchodem řady 16 je vše dostupné i na 15 pro. 
0 Like
8 Odpovědi
dejvidek_cz
Troubleshooter
Možnosti

Zdravím, předpokládám že funkčně to bude stejné a to vzhledem k tomu, že  hardwarově jsou ty telefony velmi podobné, menší odlišnosti mohou být jen s ohledem na silnější procesor v řadě S25.

S25 Ultra 1TB, Android 16, One UI 8 (Beta), Buds 3 Pro
Zálohujte si data! (než o ně přijdete!)
Jozkor
Voyager
Možnosti
Aj mňa toto informácia zaujala, našiel som ju tu. A tie novinky by mali byť?
0 Like
Řešení
Eazy
Big Cheese
Možnosti
Dobrý den, když se jednalo o AI mezi S24 a S23, tak tam nebyl zase tak velký rozdíl v procesoru. Tento rok je to bohužel trošku jiný případ a S25 je díky SD Elite někde jinde. Takže bych si netroufal odhadovat, co vše se na S24 zpětně dostane. Může to být klidně vše, ale taky nemusí - ať už díky výkonu, nebo díky marketingovému rozhodnutí výrobce.

Mnohem důležitější než AI je nadstavba OneUI7, která je obrovským krokem vpřed...

Galaxy S25 | Galaxy Book4 Pro | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Buds3 Pro | Galaxy Ring
Ultra92
Helping Hand
Možnosti
Ak áno, tak skôr s One UI 7.1, ako je napr. Audio eraser.
0 Like
Gigi_Dag
Helping Hand
Možnosti
Áno bude určite. Otázka znie kto bude zato platiť 🫣
0 Like
JHill-Ionas
Pathfinder
Možnosti
Já tomu prostě ne a né přijít na chuť. Mě se prostě design S24U líbí více! 🔥🔥🔥

A ano, myslím si, že rozdíl bude i v tom, že S25U bude dávat smysl jen tehdy, když si zaplatíte Google Avdvance za 500,- měsíčně... jinak to bude takovej telefon s AI co kulhá. Dokud neuvidím proč aktualizovat z S24U na UI7, tak neaktualizuji...

I tak plánuji plný test S25U, který plánuji na únor 25.

Psal jsem to tu na komunitě opakovaně. Mě už jen změna SPen kvůli chlazení vadí.

Ale uvidím z testování. Třeba pak přejdu i ten design. 😊1737922560233.jpg1737922560247.jpg
0 Like
Streki
Pathfinder
Možnosti
S25U je prostě nudný telefon a změny?! Pro mě nic za co by stal update. Nuda. Zlatý Huawei ten dělal zásadní updaty Samsung jen stojí na místě a kecá s AI, kterou pro nás kraj stejne nikdy nedodává v plné verzi. Hold malá země. Za mě žádný posun. Baterka, nabíjení. Nic co by stálo za ty peníze...
0 Like
MichaelOfficial
Black Belt 
Možnosti
Jo. S25(U) je kopie S22/3/4(U)..
0 Like