Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Samsung S24 FE

(Téma vytvořeno: před 2 týdny)
98 Zobrazení
Tgonda
First Poster
Možnosti
Ahoj komunita! Chcem sa opýtať na vaše skúsenosti so samsungom s24 fe. Tým mam na mysli výdrž batérie, fotoaparáty, procesor, celkový HW atď. Rozmýšľam o prechode zo samsungu A55 na S kovu radu a tak som si vybral s24 fe. 
Ďakujem za komenty
0 Like
2 Odpovědi
0fc_Dave
First Poster
Možnosti
Ahoj Tgonda! Pokud uvažujete o přechodu z A55 do S rady bral bych radši verzi ultra pokud nemáte takový rozpočet na S24 ultra tak mohu doporučit S23 ultra ono vlastně mezi tim az tak moc velký rozdíl není. A za tu cenu co date S24 fe tak pořídíte S23 ultra. Pokud jde vám o výdrž baterie tak S23 ultra ji ma vetsi tim vydrží déle, pokud o hardware tak bych vzal taktéž tu S23 ultra co se týče fotek tak záleží na tom jak to používáte, ale i ta s24 fe stačí na focení atd.

Tohle říkám z vlastní zkušenosti mel jsem jak s23 ultra tak i s24 fe a byl jsem zpokojenejsi s tou S23 ultra jelikož jsem náročný na focení, využití na maximálku hardware, a vydrží baterie.

Ale víte co 100 lidi 100 chuti.

Je to zcela na vas tohle byl jen a jen můj úhel pohledu.

Navíc dodávám S-pen a i kdyz někdo tvrdí, ze ho nevyužije tak jednou za čas ho stejne vytáhne 😁

Záleží čisté na vas zda-li jste spokojený s Exynosem nebo s Qualcommem
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň @Tgonda 

S24FE rozhodne nie je zlým telefónom. FE modely sú však stále akýmsi medzistupienkom medzi A-čkovou a S-kovou radou. Ako parametrami, tak i cenovkou. 

FE model nemá napríklad lepší LTPO displej, alebo UWB, prípadne rýchlejšie interné úložisko. Je však na Vás, či takúto funkcionalitu využijete, alebo nie 😉