Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

S24 - úplné vypnutí bezdrátového nabíjení

(Téma vytvořeno: 25-04-2025 12:01 PM)
91 Zobrazení
muWme
Apprentice
Možnosti

Zdravím, je prosím nějak možné na S24 úplně vypnout bezdrátové nabíjení? v novém vozidle mám  bezdrátovou 15W nabíječku ale po cca hodině provozu je telefon strašně horký že se vypínají aplikace  😞 nejde jen o snížení rychlého nabíjení ale úplnou deaktivaci této funkce. Díky

16 Odpovědi
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
deaktivovať je možné len rýchle bezdrôtove nabíjanie, ale nie bezdrôtové nabíjanie ako také. Za tým účelom je potrebné vypnúť nabíjačku alebo jej odpojiť napájanie.
0 Like
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @muWme
dle mého úplně vypnout bezdrátové nabíjení nejde, pouze jak píšete vypnout rychlé nabíjení.

0 Like
muWme
Apprentice
Možnosti

Rozumím, ale rozebírat kvůli tomu nové auto asi se mi nechce, zkusím v originál servisu.

0 Like
saagaa
Pioneer
Možnosti
Dobrý den, v autě možnost vypnutí bezdratoveho nabíjení není?
0 Like
muWme
Apprentice
Možnosti

Bohužel 😞 a nejhorší je že to auto má před řadičkou jen toto nabijecí místo  a jiné odkládaví na panelu není 😞

0 Like
wengacz
Journeyman
Možnosti
Bych pod telefon fláknul kovovou destičku pokud je nabíječka dostatečně inteligentní tak by se měla deaktivovat :face-with-tears-of-joy: ale nerucim že to neodvaří nabíječku nebo telefon :face-with-tears-of-joy:
0 Like
Brunozbruna
Voyager
Možnosti
Mám podobný problém kde ve firemním vozidle mám připojení k Android auto pouze kabelem, tedy mobil se pořád dobíjí. Vyřešil jsem to nastavením rutiny, aby se po připojení v autě nabíjel jen třeba na 80%. Ve vašem případě bych ještě vypnul rychlé bezdrátové nabíjení to zahřívá mobil hodně. 😊
0 Like
dandydan
Pathfinder
Možnosti
Ja to mám tak isto, už som sa na túto otázku ohľadom nabíjania pýtal, no v mobile ani v aute Fábia 4ková sa nedá vypnúť nabíjanie.
Vyriešil som to podložkou, dal som ju do priehradky na mobil a už sa nenabíja.
Pokiaľ by som potreboval nabíjať mobil, dám preč podložku a vyriešené.
Použil som klasickú protišmikovú gumenú podložku ktorú som kúpil v mototechne za pár eur.
0 Like
MichaelOfficial
Black Belt 
Možnosti
Zkuste to obráceně - vypnout nabíjení v autě
0 Like