Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Vypnutí zvuku fotoaparátu S24 Ultra

(Téma vytvořeno: 29-05-2024 04:14 PM)
591 Zobrazení
Shugy
Apprentice
Možnosti
Chci si ověřit zda tam tu možnost vypnutí zvuku u Galaxy S24 Ultra skutečně odstranili.
Ja to v nabídce nevidím a přitom na internetu existují vide že to jde. 
Jak je to u vás? 
Ptal jsem se na Samsung podpoře a ti řekli že to nejde! 
Pokud to tak je můžete prosím napsat na podporu ať tam tuhle možnost vrátí? Za mě je to chyba. 
Přece jen u mobilu za 45 000 Kč bych čekal ze tyhle základní funkce tam budou. 
To jsem si mohl koupit iPhone přece?! 

2 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Shugy 

momentálně není ve fotoaparátu v modelu S24 Ultra možnost vypnutí zvuku. Můžete to momentálně řešit např. rutinou (kdy při spuštění fotoaparátu se vypne zvuk a při vypnutí této aplikace se zvuk opět zapne). Není to ideální, ale možnost to je.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

Řešení
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
ako uvádzajú kolegovia tak momentálne priama možnosť nie je. Pre stíšenie je možné použit režim zvuku na vibrovanie alebo tichý, spomínanú rutinu alebo aj len stíšenie systémových zvukov.
Odporúčam možno použiť kombináciu nakoľko pri navolení rutiny si viete stíšiť aj len systémové zvuky a ostatné ostanú zapnuté (viď screen).1716998918831.jpg1716998918850.jpg

Zobrazit řešení v původním příspěvku

7 Odpovědi
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Shugy 

momentálně není ve fotoaparátu v modelu S24 Ultra možnost vypnutí zvuku. Můžete to momentálně řešit např. rutinou (kdy při spuštění fotoaparátu se vypne zvuk a při vypnutí této aplikace se zvuk opět zapne). Není to ideální, ale možnost to je.

TommyCZ
Troubleshooter
Možnosti
Jak píše kolega, zkuste rutinu, nebo zkuste úplně ztlumit toto. Ale nejsem si jistý, jestli to pomůže. Dejte zpětnou vazbu já mám S23 Ultra. 1716996195246.jpg
Řešení
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
ako uvádzajú kolegovia tak momentálne priama možnosť nie je. Pre stíšenie je možné použit režim zvuku na vibrovanie alebo tichý, spomínanú rutinu alebo aj len stíšenie systémových zvukov.
Odporúčam možno použiť kombináciu nakoľko pri navolení rutiny si viete stíšiť aj len systémové zvuky a ostatné ostanú zapnuté (viď screen).1716998918831.jpg1716998918850.jpg
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Áno, funguje to aj na S24U.
OXO37
Hotshot
Možnosti
Nebo použít jinou appku. V Open Camera zvuk vypnout jde.
0 Like
VlSkrbek
Apprentice
Možnosti

Ahoj,

díky moc za odpovědi.

V mém případě vypnutí systémových zvuků je dostatečná náhrada, protože moc systémových zvuků nepoužívám. Možná ještě použiju nějakou apku na vypnutí zvuku při zapnutí foťáku jak píšou ostatní. To je ještě lepší.

Tak alespoň něco.

Ale i tak se musím podivovat nad tím, že i když jsem si v podstatě koupil nejdražší mobil, tak takovouhle základní věc nemohu udělat. Což je tedy příšerný.

Mohl bych kohokoliv z Vás poprosit poslat požadavek na Samsung podporu, aby tam tu možnost vrátili? Podle mě je to nějaká zhůvěřilost. Někdo to musel speciálně odstranit z nastavení. Přece není možný, aby ty lidi, kteří vyvíjí aplikaci na fotoaparát by tam tohle nedali? Prostě se mi tomu nechce věřit.

Já už jsem to udělal, ale potřebuji, aby těch požadavků bylo víc. Jinak to nebudou brát v úvahu. Díky moc.

Shugy
Apprentice
Možnosti

Tak samozřejmě, ale ne všude lze hlavně u foťáku použít jinou apku. 

0 Like