Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

One UI 7

(Téma vytvořeno: 10-04-2025 05:34 PM)
1669 Zobrazení
カネキケン
Voyager
Možnosti
Mam problem z ikonami v hornej pravej lište, neukazuje mi či už len Bluetooth či je zapnutý alebo budíky.. da sa to nejako napraviť?

image

image

0 Like
Přejít na řešení
53 Odpovědi
Jozkor
Helping Hand
Možnosti
Mne nie na S24
Elvis1997
Pathfinder
Možnosti
Kde se dá v UI7 nastavit počet zobrazovaných ikon nahoře vpravo? Právě někde na UI6 jsem to našel, že jde změnit kolik se toho tam má zobrazovat. Možná by ten Bluetooth potom šel vidět. Na UI7 to nastavení počtu ikon nemohu najít
0 Like
カネキケン
Voyager
Možnosti
Max toto som našiel, počet oznameni je len 3, nikde neviem nájsť kde nastaviť počet notifikácii1744313524251.jpg1744313524276.jpg
Elvis1997
Pathfinder
Možnosti
Já též. To jsme dva. Zřejmě to zmizelo oproti UI6...škoda.
lineari
Journeyman
Možnosti
Jde si hodiny hodil doprava tak mám vlevo víc místa😁
0 Like
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Pokiaľ je jazyk Gemini nastavený na CZ/SK, hlasové budenie nie je možné (nespustíte ani Google asistenta). Keď jazyk Gemini prepnete na EN, tak hlasové budenie funguje. Rovnako to je aj na S25 a od vydania. Či je chyba na strane Google netuším...

0 Like
カネキケン
Voyager
Možnosti
Ale stále len 3 aplikácie sa ukážu
0 Like
lineari
Journeyman
Možnosti
Jo fakt že jo 🙉😆 a Gemini tedy nejde vyvolat hlasem chápu dobře že na to nikdo nepřišel a jen se zapne mikrofon a nic🙂
0 Like
カネキケン
Voyager
Možnosti
Ono ten Gemini ide. Len to funguje pod google assistant. Ak máš zapnutý goggle asistenta stačí len prepnúť na Gemini. Fráza na zapnutie Gemini je "Hey google, okay google" v aplikácii Gemini je jazyk slovenčina aj čeština lenže na spustenie hlasom mi to nefunguje, max angličtina.
0 Like
lineari
Journeyman
Možnosti
Jj vím že to tam je, nastavený to mám ale když mám Gemini tak se ukáže jen u ok Google ikonka mikrofonu a po chvilce zmizí, Gemini jde tedy vyvolat jen tlačítkem? btw nenašel jsem možnost vyvolat ho zpátky z rohu displeje to je nejspíš už zrušený úplně taky že
0 Like