Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Ui7 - S24 Ultra nesprávna distribúcia

(Téma vytvořeno: 10-04-2025 07:16 PM)
245 Zobrazení
Pincula
Pioneer
Možnosti
Ide o to, že ja som na slovensku, kde už vyšla one ui7, ale môj S24 Ultra má distribúciu pre Panamu (TPA). Dá sa to nejak zmeniť?
0 Like
7 Odpovědi
matejvc
Pathfinder
Možnosti
0 Like
matejvc
Pathfinder
Možnosti
Mám vyzkoušen tento postup. Nevím proč ale můj předchozí komentář se nezobrazuje https://xdaforums.com/t/changing-csc-for-free-using-samfw-tool-no-root-required-a-brief-guide.452992...
0 Like
Pincula
Pioneer
Možnosti
Mám problém, že počítač mi nevie nájsť môj telefón v adb devices. Všetko je na najnovšiu verziu, ale nenainštalujr mi to EUX, lebo to nemám ani v ponuke. 😔
0 Like
dejvidek_cz
Troubleshooter
Možnosti

Zdravím, pokud počítač nevidí přes ADB váš telefon, tak evidentně děláte něco špatně, co je to "něco" takhle na dálku těžko říci, maximálně mohu doporučit zkusit jiný USB kabel, já vždy používal ten co sem měl k telefonu a nebyl problém.

S25 Ultra 1TB, Android 16, One UI 8 (Beta 4), Buds 3 Pro
Zálohujte si data! (než o ně přijdete!)
0 Like
matejvc
Pathfinder
Možnosti
Pokud to děláte přes ten návod ode mě, tak připojit, pak na klávesnici telefonu *#0*#. Musí být ve vyvojarskem režimu povoleno ladění usb, po připojení k pc se musí zobrazit nabídka povolení přístupu k telefonu, pokud se nezobrazí, tak zrušit autorizace a následně znovu připojit. Zkuste i jiný datový kabel. Případně stáhnout smartswitch a přeinstalovat ovladače v pc pro telefonM7KGXwPPyT.png
0 Like
Pincula
Pioneer
Možnosti
Už sa to podarilo, ale môj telefón má OWO CSC a nie OXM, takže mi neumožní prepnúť z TPA na EUX. Už neviem čo spraviť.
0 Like
PetrV
Hotshot
Možnosti
Já měl problém u s25u s kabelem , 5A kabel nefungoval , ten co je dodán k telefonu 3A ten bez problémů
S25 ultra 512GB
0 Like