Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

One UI 7

(Téma vytvořeno: 10-04-2025 05:34 PM)
1197 Zobrazení
カネキケン
Voyager
Možnosti
Mam problem z ikonami v hornej pravej lište, neukazuje mi či už len Bluetooth či je zapnutý alebo budíky.. da sa to nejako napraviť?

image

image

0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den,
možná by pomohla aplikace Good Lock a v ní modul QuickStar. Jinak je to vlastnost nového One UI.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

53 Odpovědi
Lukas4076
Pioneer
Možnosti
Taky by me zajímalo
0 Like
カネキケン
Voyager
Možnosti
Akože dosť ma to štve, pretože len som otvoril galaxy buds 3 pro a mi vyskočila ikona že sú pripojené asi 5 sekúnd cca, ale na tej lište to proste nevidím, aj len to že aplikácie podporuje zobrať iba 3, možnosť ako zobraziť všetky upozornenia nie je iba 3 alebo bodku alebo nič.
0 Like
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den,
možná by pomohla aplikace Good Lock a v ní modul QuickStar. Jinak je to vlastnost nového One UI.

fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Budíky tam nezobrazí této vlastnost nového prostředí bohužel se s tím musíte smířit... 

fajnsnek2
jiricekS25Ultra
Navigator
Možnosti
Taky by mě to zajímamo že mi to neukazuje bluetooth na horní liště když to mám zapnuté
カネキケン
Voyager
Možnosti
To som skúšal lenže to nefunguje ako potrebujem, pretože to ukazuje iba na tej druhej fotke co som poslal ako quick access, tam len nejaké ikony vypnem napríklad signal, tak mi to tam neukáže ale ako Bluetooth by malo ukazovať všade
0 Like
カネキケン
Voyager
Možnosti
Ako budik mi nevadí, ale Bluetooth áno aspoň viem ci som ho vypol alebo nie
0 Like
カネキケン
Voyager
Možnosti
Myslite ze by to aktualizácia vyriešila?
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Jako jsem již psal, je to vlastnost a pokud QuickStar nepomůže, tak momentálně s tím nic neuděláte.