Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Folie na S24 Ultra

(Téma vytvořeno: 10-02-2024 09:06 AM)
749 Zobrazení
Riči74
Journeyman
Možnosti
Mate uz nekdo zkusenost s folii na S24 Ultra z Datartu? Jde mi o to,zda zustane stale display matny se snizenymi odlesky.
Dekuji.
0 Like
14 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti

To je ta hydrogenní samoopravující? Viděl jsem na srazu S23 s tou fólií a nebylo to špatné, ale je tam jiný povrch. Osobně doporučuju Samsung antireflexní fólii, která zachovává optické vlastnosti displeje. Další možností je sklo Panzer Glass, to se ale leskne hodně. Srovnání je zde: https://eu.community.samsung.com/t5/galaxy-s24-series/srovn%C3%A1n%C3%AD-panzer-glass-vs-samsung-f%C...

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Jetra
Navigator
Možnosti
Mám na S24U Panzer Glass a uvažuji o tom, že jej vyměním za něco jiného. Dotyková citlivost na ovládání je velmi dobrá, ale velký problém mám s čtečkou otisků. Přesto, že mám nastavenu vyšší citlivost, otisky to, v mém případě, čte velmi špatně. Běžně se mi nepodaří ani po opakování otisk načíst a musím zadat PIN. Otisky jsem několikrát nově nastavoval, dokonce i vícekrát jeden prst (v mém případě pravý palec), ale nic s nezměnilo, čtečka otisků je v podstatě nefunkční. Stačí mít ale prst vlhčí a otisky to čte perfektně. Co se týče odrazivosti, Panzer Glass je velmi lesklý.
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti
Zkuste to reklamovat. Panzer Glass je certifikovaný, sice některé kusy problémy mají, ale jiní lidé tvrdí, že to funguje dobře. Já si sice myslím, že záleží na prstu, mně fungovaly 3 ze 4.
Ještě mě napadá, udělal jste novou registraci otisků po aplikaci skla?
Ale jinak já jsem s folií velice spokojený a nemám vlastně důchod měnit; pro mě je sklo v současné implementaci krokem zpět.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB

0 Like
Riči74
Journeyman
Možnosti
Ano,mam zkusenost s tou samoopravovaci. Sice se musi cca 1xrok vymenit,ale jelikoz uz to pak stoji cca 100,- tak to neni takova hruza. Ale mel jsem ji na S21,tam byl zahnuty display,kde se folie po case odlepovala,takze tady to asi bude lepsi. Treba maji v nabidce i antireflex,nevim. Kazdopadne dekuji za info.
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

P.S. v aplikaci se nezobrazují některé odkazy, takže zde je asi poslední místo, kde se dá ta fólie koupit za ještě relativně rozumnou cenu: https://www.softcom.cz/eshop/samsung-anti-reflecting-screen-protect-galaxy-s24-ultra_d285065.html

0 Like
Jetra
Navigator
Možnosti
Jsem přesvědčený, že to není vada, ale vlastnost Panzer Glass resp. interakce s mými prsty. Nicméně lesklé to je extrémně.
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti
Pozor, ten poplatek je teď různý na různých místech, než si to koupíte, ověřte, že nezdražili nebo tu službu dokonce nezrušili.

0 Like
Riči74
Journeyman
Možnosti
Diky za upozorneni👍
0 Like
Erniino
Pathfinder
Možnosti
0 Like