Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Co vás baví na S24 a co na ní nesnášíte?

(Téma vytvořeno: 27-01-2024 08:40 PM)
615 Zobrazení
Libb
MegaStar
Možnosti

Ahoj, kdybyste měli jmenovat jednu věc, která vás baví, ideálně něco, co jste nečekali, co by to bylo? A naopak, co vás překvapilo nemile?

Vykopávám:

Neskutečně mě baví použití umělé inteligence při psaní, kdy si můžu nechat zkontrolovat překlepy, ale hlavně přepsat text do různých forem. Při prezentaci jsem si říkal, že to nikdy nepoužiju a nakonec je to u mě z AI novinek nejvíc využívaná funkce.

A co mě štve, je odstanění gest tažením zespoda. Jsem nucen přejít na staré ovládání, protože gesto zpět tažením zboku někdy nefunguje.

Screenshot_20240127_202941_Samsung Members.png Screenshot_20240127_203105_Settings.png
Napsal jsem text a AI navrhne hashtagy, smajlíky nebo přeskládá text tak, aby vyzněl formálně, nebo naopak aby zapadl do kontextu sociálních sítí. Mnou používaná gesta zmizela...Proč? 😢

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Ring Titan | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

19 Odpovědi
VLKOR
Voyager
Možnosti
Asi hloupý dotaz, ale lze tyto AI novinky využívat i v klávesnici Gboard, nebo je nutné používat Samsung appky? Díky.
0 Like
Eazy
Big Cheese
Možnosti
Co mě baví - jednoznačně výdrž, která je od startu úžasná a snad i lepší než u S23U.

Ce se mi nelíbí - drobné chybky v systému a především výrazné osekání AoD a jeho navázání na zamykací obrazovku.

Co mě překvapilo - displej, od kterého jsem jako fanda zaoblení nečekal, že mi to vlastně vůbec nevadí a především ty tenké a symetrické rámečky.

Galaxy S25 Ultra | Galaxy S25 | Galaxy Book4 Pro | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Buds3 Pro | Galaxy Ring
Libb
MegaStar
Možnosti
Musíte mít klávesnici Samsung.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Ring Titan | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Ifen
Voyager
Možnosti
Ten Samsung UI, jde tam nastavit vypnutí nevhodných slov? Člověk napíše sex a už to vyhodnotí jako nevhodné.😇
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti
Proč by to mělo sex 🚫 brát jako nevhodné slovo?

Toto je generované reakce. Nedělá to members?

0 Like
Ifen
Voyager
Možnosti
Kdepak, ve whatssapu😇
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

A nedělá to WhatsApp? Můžete hodit screenshot? Ale ideálně do nového vlákna, aby se nám to tu nemíchalo a šlo to pak když tak označit jako řešení.

0 Like
Jirka-cz
Voyager
Možnosti
@Libb a nedá se nějak sloučit gesta z boku s Hand Operation + ? To funguje na výbornou. Nyní mám nastaveno z pravé strany všechny směry včetně dlouhých. Teď jsem si dal gesto zpět na prostřední krátký a snažím se to učit, abych si pak zvyknul. Nebo u 6.1 již nejde Hand Operation + použít zároveň s gestem zpět z boku?
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti
Zdá se, že ten modul funguje, jenže to bych si musel zvykat na ještě víc rozdílné ovládání.

0 Like