Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

První dojmy z S24+ po přechodu z S22

(Téma vytvořeno: 28-01-2024 12:36 PM)
362 Zobrazení
DaliborK
Explorer
Možnosti
A jak jste na tom vy?

baterka - znatelně větší výdrž (3700>4900)

velikost telefonu; to není chyba výrobce; mohl jsem si předem někde vyzkoušet v ruce; koupil jsem naslepo a teď po letech používání 'nonplus' Galaxies, po přechodu z S22 na S24+, je nová S24+ v ruce fakt kravsky velká (moje chyba)

gesta v UI 6.01 - odstranění možnosti skrýt navigační tlačítka je skoro na vrácení S24 a přechod zpět na S22 (ale to by mi vydrželo jen chvíli, než Samsung pošle aktualizaci i na S22...); tohle je největší fail Samsungu za posledních x let
0 Like
6 Odpovědi
Tomiš
Voyager
Možnosti
To odstranění starých gest mě také vytáčí. Já jen doufám, že to samsung vrátí, nebo alespoň že to nepřijde do S23, čemuž moc nevěřím.
0 Like
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Nevrati. Kopiruje nativni gesta googlu v cistem androidu. Z pohledu samsungu jde o logicky krok. Proste prevezme funkcionalitu primo dodanou googlem a usetri za vyvoj vlastniho reseni.
Eazy
Big Cheese
Možnosti
Co by ale Samsung vrátit měl je to, že půjde skrýt nápověda pro gesta - což nyní také nelze.

Předpokládám, že to souvisí s "circle to search". Ale pokud tuto funkci vypnu, nevidím důvod proč nemít možnost tu spodní "čáru" vypnout...

Galaxy S25 Ultra | Galaxy S25 | Galaxy Book4 Pro | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Buds3 Pro | Galaxy Ring
0 Like
Danušák
Apprentice
Možnosti
Na S24 mě překvapila větší výdrž baterie oproti předchůdci, ale ty porodní záseky... ☹️
0 Like
TommyCZ
Troubleshooter
Možnosti
Ty gesta by mě taky vadila. Teď je používám pořád na S23 Ultra a jsem za ně rád. Nechápu proč je tam nedali
0 Like
BritneyBitch
Helping Hand
Možnosti
Tak vraťte, máte na to 14 dní, pokud to máte přes e-shop. Pokud je plusko velké, kupte klasickou S 🙂
0 Like