Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Aptx HD a Hi-Res

(Téma vytvořeno: 02-09-2024 04:32 PM)
1637 Zobrazení
roznovskyd
Explorer
Možnosti
Dobrý den
Mam sluchátka Momentum 4 a u S24 Ultra nepodporuje vyšší datové toky? Proč nepodporuje samsung lepší kodeky, když nemají v nabídce over ear sluchátka?

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Momentálne sú podporované kodeky SBC, AAC, APTx, LDAC a SSC (Samsung scalable code).

Prečo medzi nimi nie je aj APTx HD, tak to už je, bohužiaľ, otázka na vývojárov...

Zobrazit řešení v původním příspěvku

53 Odpovědi
Klaxxon
Pathfinder
Možnosti
Proč nepodporuje nevím, ale to, že nejlepší je mít telefon i příslušenství jedné značky, platí dlouhodobě. U Samsungu, ale i u jiných značek, co jsem si tak všiml.
roznovskyd
Explorer
Možnosti
Jo to chápu. Ale samsung ma jen špunty. Ty mám. Ale pohodlné jsou velké
0 Like
Robo0610
Navigator
Možnosti
Dobrý večer. Pozrite si na webe, ako v telefóne v nastaveniach aktivovať "vývojárske možnosti". Po pripojení akýchkoľvek sluchátok cez bluetoth si v nastaveniach "Bluetooth audio" budete môcť nastaviť kodek, vzorkovaciu frekvenciu , počet bitov na vzorku a režim kanála podľa toho, ako ich sluchátka podporujú. Ja ten vývojársky režim mám aktivovaný na svojej S24 Ultra dlhšiu dobu práve kvôli sluchátkam, ktoré používam - Samsung Galaxy buds2 Pro na šport, Technics EAH AZ80 na bežné počúvanie vonku a náhlavné od Sony WH 1000XM5, len som zabudol, ako.
roznovskyd
Explorer
Možnosti
Jo to jsem koukal ale aptx mi vyšší bitrate nedovolí
0 Like
Robo0610
Navigator
Možnosti
Ja tam Qualcomm aptx audio vidím. Okrem toho aj AAC, SBC, SSC a LDAC.
0 Like
roznovskyd
Explorer
Možnosti
Jo ale v nízkém datovém toku. Žádné HD nebo další aptx pokročilé kodeky
Robo0610
Navigator
Možnosti
Nad položkou kodek je aj HD audio, ktoré sa dá aktivovať.
roznovskyd
Explorer
Možnosti
Ano vím ale stále je jen 16 bit a 44khz ne 24/96 jak my být hi res
Řešení
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Momentálne sú podporované kodeky SBC, AAC, APTx, LDAC a SSC (Samsung scalable code).

Prečo medzi nimi nie je aj APTx HD, tak to už je, bohužiaľ, otázka na vývojárov...