Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Kodek Qualcomm

(Téma vytvořeno: 12-03-2025 09:34 AM)
139 Zobrazení
Pavel39
Pioneer
Možnosti
Zdravím vás, mám dotaz ohledně kodeků Qualcomm aptx. Koukal jsem, že prodávají od různých značek bezdrátové sluchátka, které podporují různé kodeky a tentokrát jsem se zaměřil na kodek aptx. Máte s ním někdo zkušenost s připojením ke sluchátkům? Vyhlédnul jsem si sluchátka od jedné známé značky, ale podporují tento kodek aptX Lossless;aptX Adaptive
Jde mě o to, že Samsung S24 ultra ve Vývojáři...jsem našel kodek pouze Qualcomm aptx. Tak tedy mě zajímá jestli tento kodek se zapne při sluchátkách, které podporují tento kodek...aptx Lossless, aptx Adaptive. Tyto kodeky prostě v telefonu nejsou uvedeny, pouze aptx. A dál mě zajímá, který kodek je lepší, jestli aptx nebo LDAC? Díky za info.
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
zoznam kodekov je konečný, po pripojení nič nepribudne. Pripojenie teda bude buď cez aptx alebo LDAC. LDAC sa zároveň zvykne označovať za najlepší pri použití so slúchadlami.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

2 Odpovědi
Řešení
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
zoznam kodekov je konečný, po pripojení nič nepribudne. Pripojenie teda bude buď cez aptx alebo LDAC. LDAC sa zároveň zvykne označovať za najlepší pri použití so slúchadlami.
MichaelOfficial
Black Belt 
Možnosti
Ldac je definitivně nejlepší, protože propustí 44,1/16bit (CD kvalita) bez ztráty. Podporuje až 96khz/24bit, "zabalí" co nejvíce dat nad rámec CD kvality a pošle do sluchátek. Nějaké aptx a další nesahaji LDAC po kotníky.