Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Aktualizace

(Téma vytvořeno: 11-03-2024 09:19 PM)
1218 Zobrazení
Elvis97
Pioneer
Možnosti
  • Zdravím členy Samsung komunity! 
Omlouvám se za možná nepatričný dotaz....ale zkusím to...
přišla někomu z Vás už aktualizace na měsíc březen? 1.3. byl uveřejněn článek v Samsung Magazine, že Samsung vydává aktualizaci, přesněji tedy zřejmě bezpečnostní patch. Poprvé v životě mám Samsung a ještě k tomu vlajkovou ultru a se vším se seznamuji, protože pro dosavadního uživatele střední třídy (xiaomi, Vivo) je to opravdu velký skok, tak se dopředu omlouvám za nedočkavost a určitě jistou nevědomost...Každopádně já bych řekl že mi tato aktualizace ještě nedošla. Když se podívám do nastavení-aktualizace softwaru, tak mám stále tu únorovou, ale měla by to už být tato březnová: S928BXXS1AXBG 
 Máte to také tak? Psali to tam už 1.3 že to Samsung začal vydávat nejprve pro Evropu a stále nic.

image

0 Like
Přejít na řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

Libb_0-1710192189068.png

těch zemí je tam víc, co máte v tom nastavení, jak jsem psal? Případně na krabičce? 

Ještě je možné, že ta verze vyšla i pro jiné regiony a tohle je jen první, kterou mi to našlo.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

https://eu.community.samsung.com/t5/samsung-lounge/v%C5%A1e-co-v%C3%A1s-zaj%C3%ADmalo-o-koupi-telefo...

psal jsem na tohle téma před časem článek, většina informací je aktuálních

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB

Raddi
Big Cheese
Možnosti
No nemusí to být přímo pro ně, je tam více zemí, ale že by to byla nějaká výhra, to se říct nedá, EU to určitě není. Namátkou: Ghana, Afganistan, Egypt, Senegal, Filipíny atp.
IT technik
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti
Maroko nebo Emiráty. Pokud to není EU tak je ještě fakt možné, že něco dorazí. Můžu se zeptat odkud jste? Kdyby Brno, zkusil bych něco vymyslet.

Elvis97
Pioneer
Možnosti
Ano do práce dojíždím do Brna, jsem tu každý den v týdnu. Napsal jsem na info@samsung.cz o prověření. Napsal jsem jim tam to S/N a IMEI1 a IMEI2 a snad něco zjistí... Počkám až odepíšou a dám Vám vědět. Děkuji za pomoc a snahu.
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti
Když tak máme zítra sraz v 18 hodin v restauraci Na Tahu na Baštách, nechcete se zastavit?

0 Like
Elvis97
Pioneer
Možnosti
Děkuji. Za běžných okolností určitě rád, děkuji za pozvání. Bohužel jsem v tuto chvíli ve stavu nemocných a tak nemohu. Ale příště bych přišel. Kde vlastně tady mohu zjistit, že se pořádá sraz? Jsem tak trochu jelimán tady, ale učím se postupně 😃
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti
Píšu to vždy do lounge

Prochor48
Helping Hand
Možnosti
Ano dnes na S23
0 Like
Elvis97
Pioneer
Možnosti
Děkuji už to vidím. Z info@samsung.cz ještě nenapsali, ale přikládám screenshot. Minulá aktualizace mi přišla 23.2 1710235577456_1710235577448_0.jpg