Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Aktualizace

(Téma vytvořeno: 08-05-2025 12:38 PM)
548 Zobrazení
dccsy
Explorer
Možnosti
Po aktualizaci dnes one ui je celý telefon v angličtině, bohužel nejde změnit jazyk...mám zadanou češtinu a je pořád nastaveni v angličtině. Ani po restartu....co s tím poraďte prosím 
0 Like
21 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @dccsy
restartem myslíte obyčejný restart či tovární reset. Telefon máte českou distribuci?

dccsy
Explorer
Možnosti
Nemá českou distr. Myslel jsem obyč restart po aktualizaci
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @dccsy

Podobný problém řešil jiný uživatel ale nemohu teď dohledat odkaz na původní vlákno. Ten to měl podobně se Slovenštinou a Angličtinou...  Buď se špatně zavedla aktualizace FW anebo bude tento problém u telefonu ze šedého dovozu.... Každopádně bych asi udělal zálohu dat a Obnovení do továrního nastavení... 

fajnsnek2
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Tak pokud nemá, tady bude zřejmě ten problém. Telefon se po aktualizaci nastavil pravděpodobně dle regionu. Tady můžete vyzkoušet tovární reset a pokud ani ten nepomůže, tak si nechat přehrát software s cz podporou či zkusit sám, např. přes Odin.

OXO37
Hotshot
Možnosti
To znamená, že v "Settings ->General management -> Language -> Add language" nejde přidat Čeština (Česko)?
Pokud tomu tak je, tak vám nezbývá než provést tovární nastavení "Settings -> General management -> Reset -> Factory data reset". Před tím zkuste vytvořit zálohu. Většinu nastavení budete muset provést od začátku.
0 Like
dccsy
Explorer
Možnosti
Děkuji, právě toho jsem se obával. 😂 Děkuji
OXO37
Hotshot
Možnosti
Vy se obáváte, já by zuřil. Hodně štěstí.
0 Like
dccsy
Explorer
Možnosti
Chtěl jsem být mírný ale jsem česky nasranej jako *****
dccsy
Explorer
Možnosti
Takže přàtele....restart do továrního nastaveni......nic nezmuże, do pr...e! Teču u nastavovànì,
0 Like