Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Aktualizace

(Téma vytvořeno: 11-03-2024 09:19 PM)
1327 Zobrazení
Elvis97
Pioneer
Možnosti
  • Zdravím členy Samsung komunity! 
Omlouvám se za možná nepatričný dotaz....ale zkusím to...
přišla někomu z Vás už aktualizace na měsíc březen? 1.3. byl uveřejněn článek v Samsung Magazine, že Samsung vydává aktualizaci, přesněji tedy zřejmě bezpečnostní patch. Poprvé v životě mám Samsung a ještě k tomu vlajkovou ultru a se vším se seznamuji, protože pro dosavadního uživatele střední třídy (xiaomi, Vivo) je to opravdu velký skok, tak se dopředu omlouvám za nedočkavost a určitě jistou nevědomost...Každopádně já bych řekl že mi tato aktualizace ještě nedošla. Když se podívám do nastavení-aktualizace softwaru, tak mám stále tu únorovou, ale měla by to už být tato březnová: S928BXXS1AXBG 
 Máte to také tak? Psali to tam už 1.3 že to Samsung začal vydávat nejprve pro Evropu a stále nic.

image

0 Like
Přejít na řešení
23 Odpovědi
Elvis97
Pioneer
Možnosti
Tak pokračování příběhu. Dneska mi přišla ta březnová aktualizace. Jen jedna zajímavá věc se mi stala... v minulých asi dvou týdnech mi nepřišly dvě sms zprávy. Po aktualizaci hned po restartu zprávy dorazily...1710237667352.jpg
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti
Máte zapnuté RCS? Vypněte, způsobuje to podobné problémy.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Elvis97
Pioneer
Možnosti
A vidíte mám! Děkuji moc za pomoc! 😃Já se to snad díky zdejší komunitě i naučím obsluhovat... 😄
Elvis97
Pioneer
Možnosti
Tak pokračování v příloze...z evropské distribuce se vykluboval mobil pro Arabské emiráty...mám jediný štěstí, že phone ZATÍM funguje bez nějakých problémů...včetně aktualizací, 5G sítí apod. Příště každopádně budu kupovat přímo přes Samsung shop. Imobily.eu už nikdy nebrat. Jasně jsem kupoval Evropskou distrubuci. Nabízejí i světovou...s varováním lišících se nabíječek pro jednotlivé kontinenty...pokud Arabské emiráty patří do Evropy, tak jsem čínský bůh srandy! 1711583345502.jpg
0 Like