Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

AI

(Téma vytvořeno: před 2 týdny)
98 Zobrazení
Milonk
Apprentice
Možnosti
Dobrý den.
Bude a případně kdy asi dostupná plná ( např překlad hovorů )Česká verze Samsung AI? 
45 Odpovědi
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Milonk 

až mě udivuje kolik lidí tady opravdu potřebuje využívat překlady hovorů:-)

Z našich informací co máme, tak na české lokalizaci se nadále pracuje, co se týče termínu vydání, to Vám tady nikdo neřekne. 

FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Jinymi slovy se divite, ze zakaznici chteji vyuzivat funkce, ktere si zaplatili? Chapu to spravne?
Nebo snad mame v čr ty telefony levnejsi, kdyz tam spousta funkci (ktere jiní maji) chybi?

A malym trhem prosim neargumentujte. Pokud se zde prodava nedodelane zarizeni, mela by tomu odpovidat cena.

A rozhodnuti, k cemu kdo potrebuje vyuzivat svuj telefon nechte laskavě na nas.

A o odebrani funkcí, ktere jsem vyuzival (a zaplatil) a ktere bez nahrady zmizely, se ani nezminuju. Kompenzoval Samsung zakaznikum umyslne snizeni uzitne hodnoty? Nevsiml jsem si.

Mozna by takove obchodni praktiky zajimaly regulatory trhu. No, za podnět ČOIce nic nedam ze ... zkusim podat.
Tomas_Zeludek
Pioneer
Možnosti
@potasm za mna osobne to nieje len o preklade hovorov. Citam vela severskych stranok. Kedze dane jazyky neovladam, tak by som vyuzival. Aktualne to viem urobit iba tak, ze dam preklad do anglictiny a tu si prekladam. Tych veci, kde sa da preklad vyuzit je ozaj ovela viac.
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @FRENKY22 

to rozhodně nechápete správně a ničím tady neargumentuji. Vyjádřil jsem se pouze k jedné funkci a to zrovna k výše zmíněné, kde tu využitelnost vidím prostě nejmenší. Že chybí čeština v Galaxy AI nás trápí všechny.

Co se týče odebírání funkcí apod., to si stěžujete již poměrně dlouho, tak holt doporučuji změnit značku a možná budete mít klid. Případně podniknout právní kroky ...

potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Tomu rozumím a chápu, já se vyjádřil k překladu hovorů. 

0 Like
BritneyBitch
Helping Hand
Možnosti
Jste odvážný, to se na vás teď pár jednotlivců sesype. Ale souhlasím, je škoda, že to slibovali... A trvá to roky.
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
"Malym trhem" argumentujete obvykle, kdyz obhajujete tyto praktiky (nicmene nejsem si uplne jisty, zda to jste konkretne Vy, nebo jiny members star..pokud to Vy nejste, omlouvam se, kazdopadne nekdo "z vas" takto argumentuje neustale).
Podnet na čoi podam..to je asi to nejmensi (samozrejme iluze o vysledku si nedelam)
Ifen
Voyager
Možnosti
Asi se nemá cenu ani rozčilovat🙈🤷 Prostě Samsung potřebuje pořádnou lekci a pokud ty jejich předražené věci nebudeme kupovat, možná se nad tím zamyslí. Jen kolem mě S24 Ultra koupilo tak 18 lidí, všichni nad Samsungem zlomili hůl. Pokud to vezmeme na procenta, upgradovat na 25ku bude maximálně 10%, víc tomu nedávám a hlavně proč taky. Nic zásadního nepřinesly a inovace v AI? Tomu můžeme a nemusíme věřit, je to Samsung a jeho sliby jsme už okusili.🤷🙈
Milonk
Apprentice
Možnosti
Je to přesně tak ja píše Frenky22 a je smutné, že česká podpora Samsungu je tak bezmocná a vlastně v tomhle ohledu k ničemu.