Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 
Ugrás a megoldásra MEGOLDVA

Eredeti témakör:

Segítségkérés Honor Band6 csatlakozási probléma

(Témakör létrehozásának dátuma: 03-01-2024 04:36 PM)
2613 Megtekintések
MAdry96
Apprentice
Beállítások
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, van egy s23 telefonom amihez próbálnám csatlakoztatni a Honor band 6 okosórámat! Letöltöttem a huawei health alkalmazást, megtalálja az eszközöknél az órát de csak akkor csinál úgy mintha sikerülne párosítani ha gyári visszaállítást csinálok de olyankor is az órán sikeresnek mutatja de a telefonon sikertelennek (sikertelen párosítás ellenőrizze a bluetooth kapcsolatot ír ki)
Hogyan tudnám orvosolni a problémát?
Köszönöm a segítséget
16 Válaszok
T_Andras_Viktor
SuperStar
Beállítások
Szia.
Pár nappal ezelőtt írt valaki PONT erről az óráról, hogy nem csatlakozik.

Az órának az alkalmazásának nincs frissítése a Google Playen?
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
igen, én is úgy emlékszem, hogy ott az app frissítés oldotta meg a gondot
MAdry96
Apprentice
Beállítások
Sziasztok! Hiába frissítettem az appot nem akarja újra csatlakoztatni
0 tetszik
Robesz83
First Poster
Beállítások
Szia ugyan így vagyok vele én is.telo samsung galaxy a53 óra band 6 os. Semmit nem tudok vele csinálni dec 6 óta van ez akkor frissitette a telo az android 14 re. Tiszta ideg vagyok én is. Már kb 5 előző healt alkalmazást tettem fel. Tétlen vagyok
0 tetszik
MAdry96
Apprentice
Beállítások
Sziasztok! Hiába töröltem le és frissítettem a legújabb huawei health appot ugyanúgy nem akar csatlakozik! Az első csatlakozási kísérletnél jelzi az órán a párosítást elfogadom jelzi az órán hogy sikeres de a telefonon úgy jelzi hogy sikertelen! A többi kísérletnél a párosítás már fel se ugrik a telefonon
0 tetszik
Megoldás
MAdry96
Apprentice
Beállítások
Sziasztok! Végre sikerült megcsinálnom a párosítást! Valahol írta egy másik fórumozó hogy a dobozon lévő QR kódot kell beolvasni az alkalmazás telepítéséhez és úgy sikerülni fog! Letelepítettem azt az alkalmazást és így viszont sikerült újra párosítanom az eszközömet!
0 tetszik
Mirci83
Apprentice
Beállítások
Nekem sajnos már nincs meg a doboza,de a probléma nálam is ugyanez.
0 tetszik
Mirci83
Apprentice
Beállítások
Szia!Esetleg nem kaphatnék egy fényképet a QR kódról? Nekem is ugyanez a problémám,csak már nincs meg az óra doboza.
Members_yu36MbQ
First Poster
Beállítások

Ugyan ez a helyzet áll fent nálam is. Esetleg én is igényt tartok arra a dobozon található QR kódra.

0 tetszik