Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Közelség érzékelő

(Témakör létrehozásának dátuma: 07-04-2024 06:26 PM)
362 Megtekintések
Anonymous User
Nem alkalmazható
Beállítások
Sziasztok!

Nemrégiben vásároltam a ses.hu-ról egy Samsung Galaxy S23 256GB-os készüléket online.

Az lenne a problémám, hogy hívás közben a közelség érzékelő az alap halvány világításán kívül egy piros pixelméretű pontban is jelez. Le ellenőriztem és nem a képernyővel van a baj, hanem magával a szenzorral. A páromnak is egy ilyen mobiltelefonja van és ez a probléma az ő készülékén nincsen jelen.. 

Ezt a defektet azzal a tudattal, hogy online vettem és van elállási jogom, tudják-e biztosítani a termék teljes cseréjét hiszen a probléma szemmel látható, főként feloldáskor illetve telefonhívás közben.

ui: a telefon szombaton lett átvéve szóval 1 napos..

Köszönöm a válaszokat előre is! Remélem tudtok segítséggel szolgálni.
0 tetszik

1 Megoldás

Elfogadott megoldások
Megoldás
Anonymous User
Nem alkalmazható
Beállítások
Na sziasztok!

Mai nap vettem át a csere telefont és ez hibátlanul működik! 😁

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

15 Válaszok
Gyuri49
Voyager
Beállítások
Van egy olyan törvény (remélem a fidesz közben nem változtatta meg!?) mely kimondja: 72 órán belül köteles az eladó kicserélni a hibás, vagy nem tetsző berendezést, illetve ha a vevő kèri, akkor köteles a készülék árát visszatéríteni! A szállítási költséget azt nem!
Ez a törvèny évtizedekig lètezett, de jelenleg van olyan cég amelyik akár 7 napig is teljesíti az ilyen kérést! Tehàt ne hagyd magad! Ha az üzlet vasárnap zárva van, akkor 24 óràval meghosszabbodik a 72 óra! Mivel ha jól értettem, neten vásároltad, ezért azonnal írj egy emailt nekik amiben leírod, hogy ha a pènzt akarod vissza, akkor azt írd, ha a gép cserèjèt, akkor azt! Ne várj egy pillanatig sem. Ha van telefonelèrhetősègük akkor hétfön azonnal hívd is fel őket és mond el amit egyèbkènt màr megírtál nekik!
Sikerülni kell!
Gyuri49
Voyager
Beállítások
Van lehetősèg, tehát ha az oldalukra mégy, ott van a képen is làtható nyilatkozat!1712518698940.jpg
0 tetszik
CsabaSz
Samsung Expert
Beállítások
Szia ! A pontosság kedvéért, a jogszabály aképpen módosult, hogy a net-en vásárolt termékekre 14 napos elállási jog van, illetve ebben a 14 napban természetesen termék cserét is tud kérni a vásárló. Üzletben vásárolt termék esetén van cserére lehetőség 72 órán belül, amennyiben a termék hibás.
0 tetszik
CsabaSz
Samsung Expert
Beállítások
Ez a nyilatkozat nem a ses.hu, hanem sestore.hu webáruházé. A két áruház között nincs átjárhatóság, mivel más az üzemeltető.
CsabaSz
Samsung Expert
Beállítások
https://ses.hu/elallas-a-vasarlastol/

Ezen a linken érhető el a szóban forgó weboldal elállási nyilatkozata. De szerintem abban az üzletben ahol az átvétel történt ki fogják cserélni a terméket. Amennyiben házhoz lett rendelve, érdemes felvenni valamelyik üzlettel a kapcsolatot, hogy ha cserét szeretnél kérni, azt tudod-e kérni náluk😊
0 tetszik
Gyuri49
Voyager
Beállítások
Akkor rosszul írtad a nevüket, de a lényeg, hogy cserére, visszatérítésre van lehetőség!
0 tetszik
Anonymous User
Nem alkalmazható
Beállítások
Kaptam válasz e-mailt amiben megkérdezték, hogy ugyanezt a telefont szeretném. Izgatottan várom a válaszukat! De mindenféleképpen jelzek még mik a fejlemények :smiling-face:
CsabaSz
Samsung Expert
Beállítások
Ezek alapján én arra gondolnék, hogy probléma nélkül cserélik majd, de várom a visszajelzésed 😊
Anonymous User
Nem alkalmazható
Beállítások
Cserélik is! Holnap le kell adnom az egyik Experience Store-ban, majd ha beérkezik központilag akkor küldik nekem az újat amit az üzletben fogok átvenni. 😁