Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 
Ugrás a megoldásra MEGOLDVA

Eredeti témakör:

Közelség érzékelő

(Témakör létrehozásának dátuma: 11-04-2024 04:24 PM)
64 Megtekintések
Anonymous User
Nem alkalmazható
Beállítások
Sziasztok!

Nemrégiben vásároltam a ses.hu-ról egy Samsung Galaxy S23 256GB-os készüléket online.

Az lenne a problémám, hogy hívás közben a közelség érzékelő az alap halvány világításán kívül egy piros pixelméretű pontban is jelez. Le ellenőriztem és nem a képernyővel van a baj, hanem magával a szenzorral. A páromnak is egy ilyen mobiltelefonja van és ez a probléma az ő készülékén nincsen jelen.. 

Ezt a defektet azzal a tudattal, hogy online vettem és van elállási jogom, tudják-e biztosítani a termék teljes cseréjét hiszen a probléma szemmel látható, főként feloldáskor illetve telefonhívás közben.

ui: a telefon szombaton lett átvéve szóval 1 napos..

Köszönöm a válaszokat előre is! Remélem tudtok segítséggel szolgálni.
0 tetszik
15 Válaszok
Gyuri49
Voyager
Beállítások
Kösz az információkat, mert föleg a 70-es években nagyon is benne voltam ezekben a jogszabályokban, mivel mint a helyi TV szerviz helyettes vezetöje hozzàm tartoztak ezek a témák, sőt a garanciális gèpeken végzett munka után a kollègáknak járó munkadíjat is nekem kellett meghatározni, no nem ötletszerüen, volt rá hivatalos szabályzat.
Aztán maszek lettem és sokszor kérdezték az ügyfelek, hogy mit tehetnek az új és meghibàsodott készülèkükkel. Azonban már több mint 10 éve nem dolgozom, nyugdíjas vagyok és kiestem a szabályok, törvények idevonatkozó dolgaiból.
Más jellegű törvényeket meg kellett ismernem, de az egy másik történet.
0 tetszik
Gyuri49
Voyager
Beállítások
Ui. Mit tudsz róla, hogy a törvény azon része ami úgy szólt, hogy nem csak hibás készülék cserèjèt, árát lehetett kérni (visszakérni), hanem ha teszem azt 72 órán belül nem tetszett a színe, stb., akkor is ki kellett cserélni, vagy visszaadni az áràt, ez a kitétel már nincs, vagy ez is maradt?
0 tetszik
CsabaSz
Samsung Expert
Beállítások
72 órás csere garancia létezik már csak, ha annyi idő alatt kiderül, hogy hibás az eszköz, akkor a kereskedő cseréli, a 72 óra elteltével pedig márkaszervizhez tud a vásárló fordulni, számla és garancialevéllel.
Az az eset, amit példaként szerepel, miszerint nem tetszik a színe, az kizárólag web-es rendelés esetén indok, ilyenkor a vásárlónak 14 napja van a termék átvételétől az elállásra és az indok tényleg bármi lehet. Természetesen ilyen esetben is lehet cserét kérni, nem csak a pénzt vissza.
0 tetszik
Gyuri49
Voyager
Beállítások
Köszönöm a válaszod. Igen, az én idömben még nem volt internet, tehát akkor másként müködtek a dolgok. Ma már az internet világában sok jó és van rossz dolog is.
Nem tartozik a nethez, de pld. nekem nem tetszik az a kereskedöi dolog, hogy semmit nem próbálnak ki, az ügyfél otthon bontsa ki a dobozt, aztán vagy működik a berendezes, vagy nem. Ez föleg egy nehezebb berendezésnel, vagy egy masik tepülésen lakónál kellemetlen. Valamikor olyan nem volt, hogy valamit nem próbáltak ki. Ami persze nem jelentette azt, hogy teszem azt, egy fél óra múlva nem romlott el, mert volt ilyen. Ez a szakmamra is igaz volt. Szerencsére nem velem történt, de egy kissé humoros eset: a kolléga mejavított egy TV-t és mivel gyanus volt neki, ezért egy hétig müködtette, majd hazavitte. Másnap ment az ügyfél, hogy tönkrement a gép. Mondtam a kollégának: látod, ha azonnal hazavitted volna, akkor legalább egy hétig tudták volna nézni. 😀
Üdv Gyuri
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
akkor elég gyorsan rendeződik a dolog😊
0 tetszik
Megoldás
Anonymous User
Nem alkalmazható
Beállítások
Na sziasztok!

Mai nap vettem át a csere telefont és ez hibátlanul működik! 😁