Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 
Ugrás a megoldásra MEGOLDVA

Eredeti témakör:

Ékezetes képernyő billentyüzet S23 FE

(Témakör létrehozásának dátuma: 11-04-2024 12:30 AM)
990 Megtekintések
Ernő74
First Poster
Beállítások
Üdv!
Eddig S9-em volt ott volt ékezetes billentyüzet. Váltottam S23 FE-re de itt bármit állitok nincs kint az á, é, ö, ü. Probláltam Samsung, Gboard, AnySoftKey de egyiknél se tudom beállítani, hogy a többi gomb mellet legyenek az ékezetes betük is csak ha hosszan nyomom a “a“-t, hogy á legyen. Van megoldás? 
0 tetszik

1 Megoldás

Elfogadott megoldások
Megoldás
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia,

Gboard esetén van rá lehetőség: Gboard➡Nyelvek➡Magyar (Magyarország)➡magyar

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

0 tetszik
22 Válaszok
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Alternatív karakterek, hosszan lenyomva jelennek meg, ez minden billentyűzetnél így van már évek óta.
0 tetszik
Megoldás
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia,

Gboard esetén van rá lehetőség: Gboard➡Nyelvek➡Magyar (Magyarország)➡magyar

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
Ernő74
First Poster
Beállítások
Az S9-en nem és az A52s-nél is meg tudom csinálni, hogy legyebek ékezetes billentyük
0 tetszik
Ernő74
First Poster
Beállítások
Ez az S9 é1712835167154.jpg
0 tetszik
Ernő74
First Poster
Beállítások
És ez az S23 FE és igen mindegyik friss a legfrissebb minden is és egyfomán van beálliitva minden1712835199265.jpg
0 tetszik
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Engem csak az érdekelne, hogy ez miért olyan lényeges? Nyilván az A betűnél lesz az Á, az E-nél meg az É.🤔
0 tetszik
Ernő74
First Poster
Beállítások
Ha valamit megszoktál szeretsz változtatni negatív irányba? Mert én nem!
0 tetszik
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Félreértés ne essék, nem kötekedésből írtam, csak tényleg nem értem, hogy ebben mi a negatív irányba változás, mert funkcionálisan semmi hátrányt nem jelent, optikailag meg legalább átláthatóbb.

De azt sajnálom, ha neked így rosszabb.😕
0 tetszik
Ernő74
First Poster
Beállítások
Bocsi, de mióta S advancedem volt azóta így használom és van másik telefon amin van á, é, stb és nem kell így nyomkodni. És ez engem zavar. Se ez engem flusztrál ha meg bántottalak bocsánatott kérek. Meg így sokkal lassabb a gépelés, hogy meg akad az ékezetes betüknél mert a ékezet nélkülit kell hosszabban.
0 tetszik