Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Zvuky notifikací - S23 Ultra

(Téma vytvořeno: 10-05-2023 02:05 PM)
1406 Zobrazení
zRozenLev
Pathfinder
Možnosti
Ahoj všichni. Mám další dotaz. Tentokrát se týká zvuku notifikací. Absolutně nikde nemůžu najít jak rozdělit zvuk SMS a zvuk GMAILU. Dříve jsem měl NOTE 10+ a tam jsem s tím problém neměl. Šlo to v poho nastavit. Ale teď to nemůžu nikde najít. Prosím tedy o radu.
0 Like

2 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
0 Like
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Pro aplikaci Gmail jsem to dohledal tady:
Aplikace Gmail - nastavení - obecná nastavení - spravovat oznámení - kategorie oznámení - tady rozkliknete položku pošta.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
4 Odpovědi
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
0 Like
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Pro aplikaci Gmail jsem to dohledal tady:
Aplikace Gmail - nastavení - obecná nastavení - spravovat oznámení - kategorie oznámení - tady rozkliknete položku pošta.

0 Like
zRozenLev
Pathfinder
Možnosti
Ok mrknu se na to díky moc
feret
Pioneer
Možnosti
každé aplikaci lze nastavit vlastní zvuky oznámení jen se na to musí jít trošku od lesa. stačí se podívat v každé aplikaci do položky o aplikaci a zde potom jsou takové ty ponožky jako data, baterie, úložiště apod., ale je zde i položka oznámení kde povolujeme snad a aplikace bude nebo nebude mít oznámení a stejně tak tam pak lze nastavit pro danou aplikaci jiné zvuky než standardně jsou nastavený třeba pro SMS a podobně takže například ve Facebooku podobným způsobem můžeme nastavit zvuk který bude jakýkoliv jiný než máme běžně nastavení v nastavení samotného telefonu.
0 Like