Prava jsou povolena vsechna mozna. A rozpoznane mam jen 2 dcery Podle ceho galerie pridava lidi (rozpoznani obliceje, stejne tagy u fotek) ? Pripadne, ta funkce z odkazu prvniho prispevku. Nabizela nahore u fotky pridat konkretni kontakt rucne. Jako by mi z fotek nemohla galerie rozpoznat obliceje a to i u portretovych fotek
No, já na to teď koukal, mám tam sice asi 30 lidí na výběr (v telefonu mám více než 5000 fotek) mimo jiné i screeny ze hry (fiktivní postavy) ale asi 15 portrétů, které jsem pořizoval kolegům tam zahrnuty nejsou. Jak funguje ten engine na vyhledávání, nemám tušení. Třeba nám to vysvětlí odborníci od Samsungu.
Mám S23 ultra. Rozpoznání obličejů nefunguje. Zkoušel jsem to poslední dva měsíce. Mám např 1000 fotek. Zkoušel jsem je mít jak na OneDrive tak pak za tři týdny jenom fyzicky v telefonu. Pak v kombinaci, fotky primárně kde jsou obličeje dobře rozeznatelné. Reálně asi 30 osob. Telefon po třech týdnech rozpoznal asi 3 osoby a označil je asi na 30ti fotkách z celého balíku. Provedl jsem aktualizace, factory reset apod. A výsledek je NE nefunguje to. Stejně fotky jsem nahrál na Synology, Google fotky a icloud na záložním telefonu a výsledek je takový že všude jinde to funguje téměř bez chyby. Kromě Samsungu. Oprávnění má povolené, omezení baterie vypnuté. Aktualizované na poslední verzi a beze změn.