Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Zabezpečená složka

(Téma vytvořeno: 21-06-2023 08:11 AM)
765 Zobrazení
JanTar
Helping Hand
Možnosti
Ahoj. Přešel jsem z S10e na S23 a nedaří se mi dostat bankovní aplikaci Reiffeisen do zabezpečené složky tak, jak jsem to měl na starém tlf. Když totiž tuto aplikaci nainstaluji do zabezp.složky a v ní ji aktivuji včetně přenesení RB klíče ze starého tlf., tak vše proběhne v pořádku a mohu i přidat plateb. kartu do Google peněženky. Problém nastane, když chci přidat kartu do hodinek GW4, tak chce ověření přihlášením do bankovnictví, ale odkáže na stažení bank. aplikace znovu. Systém asi neví, ze už je v zabezpeč. složce, takže tudy cesta nevede. A když na to jdu opačně, že vše zprovozním mimo složku a pak aktivní aplikaci přesunu do složky, tak už je neaktivní a chce znovu aktivovat. Snad to jde pochopit. Nevíte někdo, prosím, co s tím?
0 Like
18 Odpovědi
Moshe
Helping Hand
Možnosti
Pokud došlo ke změně v aplikaci Wallet, asi se s tím nic nebude dat dělat.
Jak jsem již psal, já bych pro zvýšení bezpečnosti použil VPN. Sice si za to platíš, ale VPN vyuzijes nejen na mobilu, ale také u PC a v případě veřejné IP, můžeš s mobilem se připojit bezpečné k PC, za to si to zaplatit, IMHO, stojí...
Je mi líto, že víc nemohu poradit, snad jen na netu, ve fórech zkusit zjistit důvod nefunkčnosti.
0 Like
JanTar
Helping Hand
Možnosti
Když stáhnu rajfku do zabezp. složky a aktivuji ji- všechno je v pořádku. Poté přidám kartu do Google peněženky-také vše v pořádku. Čili mám rajfku ve složce a v peněžence je karta-výborně. Teď chci přidat kartu ještě do peněženky v hodinlách a je problém. Google peněženka chce pro přidání karty ověření a přihlášení do bankovnictví a dá odkaz na intalaci rajfky, kterou už mám ale nainstalovanou. Když ji nainstaluji znovu a chci se přihlásit, celý proces přetažení ze starého telefonu musím podstoupit znovu a deaktivuji tím rajfku v zabezp. složce. Prostě začarovaný kruh 😀. Buď ještě zkusím pobočku banky, nebo se na to vykašlu a budu mít holt apku banky mezi ostatními apkami no. Nejvíc mě štve, že už nevím, jak jsem to udělal dříve.
0 Like
JanTar
Helping Hand
Možnosti
Díky, tohle rozhodně zvážím 🙂👍
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti
Pokud máte doma trochu rozumný router, můžete si rozjet vlastní VPN

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Moshe
Helping Hand
Možnosti
Souhlasím, jen "rozumný" router je vždy dilema 🙂
0 Like
Paaavla
Apprentice
Možnosti
Já mám v zabezpečené složce Hello, George, Air, Monetu, dříve i mBank, nekolik let.Vše fungovalo, ale poslední dobou už ne, dala jsem pryč mbanku a asi budu muset i Air, až mi přestane platit karta. Nově už to taky nejde vložit. Možná už by nešla žádná karta, jen to asi budu zjišťovat postupně. Dřív byl fígl v tom, že se kliklo na "procházet aplikace mimo zabezpečenou složku ", tím jsem se dostala do Peněženky.
0 Like
JanTar
Helping Hand
Možnosti
Mně v zabezpeč. složce Raiffeisen apka funguje i s kartou, problém nastane při přidání karty do hodinek. Vyžaduje se nová aktivace mimo složku.
0 Like
Paaavla
Apprentice
Možnosti
Jo, už to vidím...to jste na tom vlastně líp. Mně nešla ta air a mkarta přidat ani do peněženky. Prostě Peněženka nevidí zabezpečenou složku a obráceně aplikace banky nevidí Peněženku. Dřív jsem problém neměla...
JanTar
Helping Hand
Možnosti
Tak sláva, nedalo mi to a zkusil ještě jednu věc a už jsem na to konečně přišel! Postup:
1: Nainstalovat bankovni aplikaci klasicky mezi ostatní aplikace a aktivovat ji
2: Přidat kartu do Google peněženky
3: Přidat kartu do Google peněženky v hodinkách
4: Otevřit zabezp. složku a přidat bank. aplikaci a provést novou aktivaci (aplikace ve složce je nyní aktivní/původní mimo složku je neaktivní)
5: Odinstalovat neaktivní aplikaci banky mimo zabezpečenou složku
Výdledkem je konečně aktivované bezkontaktní placení mobilem/hodinkami a bankovní aplikace j v zabezpečené složce. Divím se, že mě to takhle nenapadlo předtím. Pravděpodobně šlo vše vyrešit na pobočce, ale takhle jsem to zvládl svépomocí.
0 Like