Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Vypínání přehrávání

(Téma vytvořeno: 02-11-2023 07:04 PM)
4292 Zobrazení
OXO37
Troubleshooter
Možnosti

Dobrý den,

trápí mne vypínání hudby při zamknutí displeje. Je jedno, jestli jsou to Bluetooth sluchátka nebo drátová.  Poslouchám internetová rádia přes CZ Rádio Pro a HiFi Cast. Po odemknutí přehrávánívání pokračuje. Baterie nastavena na "Bez omezení ". Ani stále odemknuto po připojení Bluetooth sluchátek nepomohlo. Alibisti od Samsungu napíší, že je to v nastavení app a vývojáři zase poslali, že to mrví Samsung. Na stařičkém Huawei to fungovalo. Lituji nákupu Samsungu. Není to jediný trabl, co s ním mám. 

Děkuji 

0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
OXO37
Troubleshooter
Možnosti
Tak jsem to, ani nevím jak, rozchodil. V chaosu nastavení jsem povoloval nebo zakazoval, co jsem našel. Hlavně jsem zjistil, že nejen výše zmíněným aplikacím, ale i ostatním, byla z neznámého duvodu odebrána oprávnění, i když je to zakázáno. To jsem přehlédl, protože to je první, co u nainstalovaných aplikací nastavují.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

8 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, tady je asi dost podstatné to "stařičkém". Jakou verzi Androidu jste tam měl? Dříve Google dovoloval aplikacím víc, dneska je mnohem přísnější.

Mám ještě dva tipy:

• sklikněte na tlačítko pro přepínání aplikací, pak klikněte na ikonu v záhlaví okna té aplikace a zvolte z nabízky "Zachovat otevřenou". To je ještě vyšší úroveň ochrany před zavřením. Nenechte se zmást tím, že to mám zašedlé, to je proto, že jsem už dosáhl maximálního počtu uzamčených aplikací (pro 8 GB RAM je to jedna, pro 12 GB RAM jsou to 3 aplikace).
    Screenshot_20231102_200059_One UI Home.png
  • Zkuste použít prohlížeč od Samsungu, v poslední verzi jsem zahlédl v seznamu změn, že umožňuje přehrávání i při vypnuté obrazovce.
  • Zkuste jak se chovají jiné aplikace, např. Spotify. To u mě funguje spolehlivě, pokud by u vás zlobilo, jedná se o specifický problém, pokud pojede, bude něco na tom, že problém není na straně Samsungu.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
OXO37
Troubleshooter
Možnosti
Děkuji, ale tohle nepomohlo.
Android telefon jsem si kupoval proto, že chci používat app, které chci já a ne co mi nutí výrobce. Uživatelský zážitek z prémiového telefonu je jedna velká 0. Na Asusu 9 s androidem 13 sluchátka i app fungují normálně. Už chápu proč roste počet uživatelů Apple. Samsung by si měl pořídit nějaký levný čínský mobil a mrknout , jak je řešeno nastavení. Tady je to jeden obrovský chaos.
Řešení
OXO37
Troubleshooter
Možnosti
Tak jsem to, ani nevím jak, rozchodil. V chaosu nastavení jsem povoloval nebo zakazoval, co jsem našel. Hlavně jsem zjistil, že nejen výše zmíněným aplikacím, ale i ostatním, byla z neznámého duvodu odebrána oprávnění, i když je to zakázáno. To jsem přehlédl, protože to je první, co u nainstalovaných aplikací nastavují.
Moshe
Helping Hand
Možnosti
Nainstalují si cool 👍 VLC, který běží na všech systémech a přehraje vše, i ancikrista 😄 💡
Také lze tam nastavitavit, aby se přehrávalo na pozadí i při zamčené obrazovce.
0 Like
OXO37
Troubleshooter
Možnosti
To je sice fajn, ale seznam rádií bych musel hrnout ručně, brrr. Proto používám CZ Radio. Je fakt, že jsem si některá rádia s vysokým datovým tokem přidal do Hi-Fi Cast a přes Chromecast Audio poslouchám. Jinak jsem samozřejmě VLC kdysi zkoušel, ale nezaujal. Spolehlivost při přehrávání z média serveru nebyla ideální. Hi-Fi Cast umí vše co potřebuji lépe a jednodušeji.
Díky
Moshe
Helping Hand
Možnosti
Na rádio používám Rádio Green app na smartu, přes net.
A je supr 👍
0 Like
Moshe
Helping Hand
Možnosti
Ich bin eine I.d.i.o.t 😄
Ta apka je Radio Garden 🙂 👍
Je na Google Play 💡
0 Like
OXO37
Troubleshooter
Možnosti
Díky, i přes drobný překlep jsem to pochopil, teda Google.