Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Tak jak vám funguje Quick Share

(Téma vytvořeno: 21-02-2024 03:28 PM)
67 Zobrazení
OXO37
Troubleshooter
Možnosti
Tak jsem zjistil, že mě krapet zlobí Quick Share. Dokud to byl Nerby Share tak mi fungoval více jak půl roku dobře. Někdy během včerejška z mobilu zmizela ikona nerby share a data z mobilu do PC ne a ne nacpat přes quick share. Mobil najednou nevidí PC. Zajímavé je, že obráceně to pořád jde bez problému.
Jinak mezi mobily super věc, hlavně s jablečňákama.
0 Like
7 Odpovědi
Frosby
Voyager
Možnosti
Mě zas fungovalo suprově týden , a teď mi to na PC nejde zapnout, a předtím fungovalo úplně normálně. Tak ještě to musí poladit
0 Like
OXO37
Troubleshooter
Možnosti
Tak nějak. Jen když to člověk zrovna potřebujete, musí tahat kabel.
0 Like
OXO37
Troubleshooter
Možnosti
Pokud to předtím fungovalo, tak bude asi stačit se odhlásit a znovu přihlásit.
0 Like
OXO37
Troubleshooter
Možnosti
Tak to je fakt vtipné. Odinstaloval jsem app od Googlu. Stáhl app z Microsoft Storu a zjistil jsem, že podle app mám nekompatibilní PC. Tomu říkám pokrok. Tak zas hledat původní instalačku.QS-google_1000001674_1708527618.jpg
0 Like
OXO37
Troubleshooter
Možnosti
Tak hurá, už to běhá. V mobilu jsem zapnul a zase vypnul "Soukromé sdílení" a PC se objevilo. Aplikace z Microsoft Storu je k ničemu. Původní Google aplikace funguje.
0 Like
Pavel19
Voyager
Možnosti
Vám to funguje s iPhony?
Já mám dlouhodobě problém něco pohodlně dostat přes bluetooth do PC. Vždy skončím u kabelu. O funkci propojení s Microsoft ani nemluvě. Ještě s S10e jsem párkrát zkoušel, ale moc to nefungovalo, tak jsem od toho upustil a nehodlám to zkoušet s S23. Buď k PC připojím kabel a přetáhnu si fotky ručně, nebo přes Onedrive nebo si zálohuji přes Smartswitch připojením SSD k mobilu.
0 Like
OXO37
Troubleshooter
Možnosti
S iPhony - přes QR kód. Tak i se staršími Androidy s méně chápavou obsluhou. Pro obě strany ideální a rychlé. Na PC Quick Share funguje zatím velmi dobře, ale s aplikací od Googlu. Ne ten hokus pokus z Microsoft Storu. Je to fofr a prudce návykové.
Kabel je poslední možnost. To už je lepší na vlastním PC vytvořit sdílenou složku a přesouvat nebo kopírovat přes "Síťové úložiště".
0 Like