Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Reklamy.

(Téma vytvořeno: 21-02-2024 09:11 PM)
654 Zobrazení
GeorgeEUC
Pioneer
Možnosti
Ahoj. Existuje nejaka aplikace na blokovani reklam na Samsungu? Vim ze nelze blokovat vsechno protoze jinak by weby musely zpoplatnit prohlizeni. Ale zablokovat konkretne Temu a jiny vyskakovaci reklamy. Kdyz na tak maly obrazovce co ma mobil skacou reklamy pres pul obrazu,je to o nervy.Dekuju. 
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
owljacob
Troubleshooter
Možnosti
AdGuard. Neskutečně perfektní. Nemusíte ani používat plnohodnotnou pro prohlížeč, stačí ta z Google Play.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
13 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti

Zdravím, jediný mně známý způsob je lokální VPN. Mám zkušenosti s aplikací Adguard, která ale není v Play a pochází z Ruska, takže dnes bych ji už asi nedoporučil a sám ji nepoužívám a zmiňuji ji zde jen pro úplnost.

Dále lze instalovat prohlížeč DuckDuckGo: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.duckduckgo.mobile.android

který nabízí podobnou funkcionalitu zdarma. Jsou i jiné podobné aplikace, ale s těmi nemám osobní zkušenost. Pozor ale, mohou nastat problémy s některými aplikacemi, které jsou citlivé na přenášená data. Já osobně jsem dával do výjimek bankovní aplikace a FTP klienta. Jinak musím upozornit na to, že se jedná o poměrně agresivní metodu, která umožňuje za určitých okolností číst i šifrované spojení, proto jsem od podobných praktik raději upustil a aplikace, které to s reklamou přehánějí, jsem prostě přestal používat.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Řešení
owljacob
Troubleshooter
Možnosti
AdGuard. Neskutečně perfektní. Nemusíte ani používat plnohodnotnou pro prohlížeč, stačí ta z Google Play.
0 Like
Bigtatka
Pathfinder
Možnosti
Jenom proto, že pochází aplikace z Ruska, ji nedoporučovat ?? Tak to už je silné kafe....
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Tak za tím si stojím. Ta apka pochází ze státu, pro který jsme na seznamu nepřátelských zemí. Stejně bych nedoporučil aplikaci z Číny, Severní Koreje nebo Nigerie. A vzhledem k principu fungování vidí prakticky všechno. Lehce zjednodušeně se dá říct, že aplikace, která s aktivním Adguardem (myslím ten plnohodnotný s VPN) funguje, není dobře udělaná, protože neověřuje důvěrychonost certifikátů.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Bigtatka
Pathfinder
Možnosti
No nic....zanechme rétoriky jako od komsomolce z 50.let minulého století. Toto je přece "Samsung fórum" a ne propaganda nebo otevřená národnostní nesnášenlivost...
Rada666
Pioneer
Možnosti
Jj taky používám adguard a naprostá spokojenost
0 Like
GeorgeEUC
Pioneer
Možnosti
Ok. Dekuju a otestuju
0 Like
momoz
Pathfinder
Možnosti

To, že někdo pojmenuje věci pravými jmény není ani propaganda ani otevřená národnostní nesnášenlivost, ale chápu pravda bolí a ne všichni jsou schopni/ochotni to unést...

Bigtatka
Pathfinder
Možnosti
OK, tak si založ fórum "ve jménu pravého jména" a tam si vytrubuj co chceš.
0 Like