Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Styl osvětlení okraje

(Téma vytvořeno: před 3 týdny)
289 Zobrazení
Ambriel
Pathfinder
Možnosti
Ahoj, od jde vám v nastavení oznámení osvětlení okraje? Mě za boha ne a a zrovna tak se neukáže oznámení v pop up okně. Vše mám zaplé ale prosté se nic neděje. 

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Ambriel
Pathfinder
Možnosti
Tak už to funguje, byl to ještě více zahrabané musel jsem přímo rozkliknout ten daný kontakt ve WhatsAppu jako například mojí manželku a tam to ještě zvlášť zaktivovat

Zobrazit řešení v původním příspěvku

11 Odpovědi
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
choďte do nastavení > oznámenia > štýl oznámení v kontextovom okne a zvoľte možnosť stručné.
Zvoľte si štýl oznámení a následne chodťe do nastavení > oznámenia > aplikačné oznámenia a prejdite si jednotlivé aplikácie, z ktorých chcete oznámenia dostávať v štýle kontextového okná s osvetlením okraja.
Napr. z Gmailu chcem dostávať tento typ oznámení na správy / e-maily, tak ťuknem Gmail, skontrolujem, že mám zaškrtnutún možnosť kontektové okno s oznámením a následne dole pôjdem do Kategórie oznámení, kategória Pošta, (nestačí, aby bolo zaškrtnuté musí sa ešte na to ťuknúť) a v otvorenom menu zapnem Zobraziť ako kontextové okno.
Pokiaľ toto nie je splnené oznámenia sa týmto štýlom nebudú zobrazovať.
Potom by to malo fungovať. U mňa na S25U fungujú.1745909655827.jpg
Ambriel
Pathfinder
Možnosti
To vše mám zaplé ale u nastavení oznámení aplikace to mám jinak1745910606281.jpg
Ambriel
Pathfinder
Možnosti
Všiml jsem si že to dělají jen nějaké aplikace. Třeba WhatsApp popup nespustí, ale sms nebo aplikace na připomenutí léků ano.
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Skúsim WhatsApp otestovať u seba. Zatiaľ, pokiaľ kliknete na danom screene na kategórie oznámení a podľa pripojených screenov máte pri správach zapnuté Zobraziť ako kontextové okno?

PS: Doplnenie. U mňa funguje aj WhatsApp, ak to je nastavené ako som písal. Pokiaľ teda nefungujú niektoré appky bude asi chýbat ešte to povolenie u daného druhu oznámenia.1745911341940.jpg1745911341949.jpg1745911341960.jpg
Ambriel
Pathfinder
Možnosti
Já to prostě nemám jako vy. 1745911315286.jpg1745911315304.jpg1745911315327.jpg
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Ospravedlňujem sa, na tom prvom screene som zle zakrúžkoval. Nahral som už opravenú verziu.
Ambriel
Pathfinder
Možnosti
Nicméně to vypadá že mám povolené vše jako vy.
Řešení
Ambriel
Pathfinder
Možnosti
Tak už to funguje, byl to ještě více zahrabané musel jsem přímo rozkliknout ten daný kontakt ve WhatsAppu jako například mojí manželku a tam to ještě zvlášť zaktivovat
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Super, že to už funguje.
U niektorých appiek je to tak zvláštne, že si to človek musí osobitne ešte povoliť. Pritom by to malo byť skôr defaultne povolené, aby keď si užívateľ aktivuje kontektové okná, tak to jednoducho šlo.