Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

ONE UI 6.1 zmizela většina nastavení AOD

(Téma vytvořeno: 28-03-2024 09:19 AM)
1787 Zobrazení
5ta1da
Voyager
Možnosti

Další "výborná vychytávka" od Samsungu:

V nastavení AOD zmizelo skoro všechno nastavení.

Nejvíce mě žere nemožnost nastavení jasu, velkým bratrem nastavená hodnota je tak nízká, že prostě nevidím, že je AOD vůbec aktivní.

Po chvíli googlení zjišťuji, že nastavení opravdu NENÍ - WTF???

Styl hodin se nyní (naprosto logicky) nastavuje v Pozadí a styl a je, prosím pěkně, společné pro lockscreen i AOD.

Toto je fakt total fail, asi začnu zjišťovat, jak to flashnout zpět na 6.0, protože dojmy z 6.1 jsou mírně řečeno velmi rozpačité 😞

12 Odpovědi
Eazy
Big Cheese
Možnosti
Dobrý den, je to tak už od vydání řady S24 s OneUI6.1. AoD nyní pouze zrcadlí zamykací obrazovku bez nějakého podrobnějšího nastavení...

Galaxy S25 Ultra | Galaxy S25 | Galaxy Book4 Pro | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Buds3 Pro | Galaxy Ring
0 Like
jancip
Pioneer
Možnosti

Keď som pozeral video v oneui 6.1 na YT, tak tam bolo v nastavení niečo viac..ja to tam nemám.

Screenshot_20240328_110403_resized.jpg

0 Like
Dušánek
Pathfinder
Možnosti
Ano je to na hovno! Dost nastavení zmizelo.
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @5ta1da

Ano, na One UI 6.1 se Always on displej stal spíše rozšířením domovské obrazovky a přišel o část funkci. Zkuste nainstalovat Good Lock a modul Lock Star

https://apps.samsung.com/appquery/appDetail.as?appId=com.samsung.android.goodlock

Screenshot_20240328_143033_Good Lock.jpg

fajnsnek2
5ta1da
Voyager
Možnosti

A tam se dá nastavit brightnes? A mohl bych to vidět?

(už jsem to zkoušel a toto nastavení tam nevidím)

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Jas tam nastavit nejde, jen rozšířené možnosti složení AOD, já tuto funkci nepoužívám takže nemám srovnání co bylo před One UI 6.1
1711633845406.jpg1711633845421.jpg

fajnsnek2
0 Like
Joeey
Pioneer
Možnosti
Tohle jsem dnes taky hledal všemožně a štve mě to enormně.. při velké části situaci to z AOD dělá nepoužitelnou funkci, protože prostě není čitelný..🤦🏻 nechápu to, funkce a možnosti se mají rozrůstat a ne je oklešťovat
pjuracka
Apprentice
Možnosti
Tak hlavně, že máme úžasné AI funkce, které každý vyzkouší a pak už nepoužije, ale praktické dobré věci dají radši pryč. Neskutečný.
0 Like
Pavel19
Voyager
Možnosti
Zdravím, takže to je jako ve stylu iOS, že?
0 Like