Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Zamykací tlačítko a po updatu One OI 6.0 málo svítí Styl Osvětlení okraje.

(Téma vytvořeno: 19-12-2023 11:23 PM)
259 Zobrazení
BoBssoN
First Poster
Možnosti
Dobrý den , mám problém se zamykacím tlačítkem . Občas funguje jak má a občas necítím že ho vůbec zmáčknu. Telefón mám ještě rok v záruce ale v Samsungu jak na potvoru vše běželo jak má tak to bylo zbytečný reklamovat. Přijde mi že to dělá, když ho mám někde v chladu. 
A ještě se optám na to Osvětlení okrajů. Svítí strašně málo i když to mám nastavené naplno. Jinak se jedná o S23 Ultra. Porádí mi někdo co stím ? 
Děkuji 🫡.
0 Like
4 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, to tlačítko zní jako by se do mechanismu dostalo zrnko prachu. Zkuste to profouknout opatrně stlačeným vzduchem nebo přejet nějakým jemným kartáčkem. Pokud občas necítíte to lupnutí, určitě můžete reklamovat; otázka je, jestli to stojí za to, pokud to funguje.

Ohledně osvětlení okraje těžko říct, pokud to osobně nemám v ruce, ale u mě to je tak akorát, což vám asi moc neřekne.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
BoBssoN
First Poster
Možnosti
Dobrý den , děkuji za typy a zkusím ten vzduch protože se bojím že jako reklamaci ,by mi to neuznaly .
0 Like
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Nemate telefon v obalu? Obcas takove blbnuti tlacitek zpusobuje nepresny obal.
0 Like
BoBssoN
First Poster
Možnosti
Zdravím, mám obal od Peakdesign ale ono celkově mi přijde že už to tlačítko má dost velkou vůli.
0 Like