Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Sklo

(Téma vytvořeno: 17-12-2023 03:05 PM)
262 Zobrazení
Mi-ch-e-ll-e
Pioneer
Možnosti
Ahojte, poraďte mi prosím ktoré sklo na s23 ultra je naj? Doteraz som mala hydrogel fóliu ale rozmýšľam nad sklom.
Ďakujem 🙏🏻😊
0 Like
6 Odpovědi
danisp1704
GrandMaster
Možnosti
Ahoj,neviem či je naj,ale mam dobrú skusenosť na sklo od Whitestone-Dome Glass s nastrojom na instalaciu alebo Spigen Glass TR Platinum,ktore bolo vyvinute spolu s Whiteston,dal by som si aj ochranu zadneho foťáku,ten mám ja od spigenu .Je to na Vás😉🖐
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
ak používate snímač odtlačkov prstov, tak asi naj voľbou sú vyššie spomenuté sklá od Spigenu a Whitestone. Ide o sklá, ktoré sa lepia pomocou špeciálnej tekutiny a UV svetla, čím je zabezpečená plná kompatibilita so snímačom odtlačkov prstov a majú aj dobrú kompatibilitu s krytmi. Sú to zároveň aj sklá, ktoré si viete zakúpiť aj u nás v SR.
Iné sklá, ktoré nie sú lepené touto technológiou sú buď úplne nekompatibilné so snímačom odtlačkov prsrov (t.j. nebude fungovať) alebo čiastočne pomocou výrezu v skle, kde je namiesto skla fólia.
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti
0 Like
Fazotron
Pathfinder
Možnosti
Ahoj. Žiadne sklo nepoužívaj. Najlepšia je originál fólia od samsungu. Výborne sa nanáša, je k tomu skvelý návod na YouTube a výborne drží. Hlavne kvôli senzoru odtlačkov je to jednoznačná voľba. Navyše je rozmerovo prispôsobená tak, že žiadne púzdro nemá problém, jak originál samsung tak rôzne neoriginálne púzdra.
Fazotron
Pathfinder
Možnosti
0 Like
AndyTa
Moderator
Moderator
Možnosti

Pekný deň @Mi-ch-e-ll-e , podarilo sa vybrať z ponúknutých? 😉 Dajte nám vedieť váš názor 😊

0 Like