Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Ui6 tema a paleta farieb

(Téma vytvořeno: 01-11-2023 01:31 AM)
380 Zobrazení
Andymarko
Explorer
Možnosti
Po aktualizacii nespravne ukazuje zakladnu paletu farieb mesto modrej je biela ,

image

0 Like
7 Odpovědi
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Pokiaľ sa nezapne "Paleta farieb" a nezvolí nová kombinácia farieb, tak systém bude pre panel rýchleho nastavenia preferovať bielu farbu namiessto modrej. Bude to novým vzhľadom OneUI. 

0 Like
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Zdravím Vás,
skúste teda možno aplikáciu Good lock s modulom Quickstar. Viete si tam nastavit farbu panela podľa seba. Ja takto fungujem odkedy Google predstavil material you a z prostredia sa stala zmes nekonzistentnych farieb.
danisp1704
GrandMaster
Možnosti
Andymarko zdravím Vás,o chvíĺku by mala doraziť novembrová oprava UI 6.0,tak zatial skúste ten softwerový balik Good Lock ako pisal kolega vyššie a treba sa pohrať trosku s modulmi.Už sa šušká o UI 6.1. pric hodom S-24 niekedy koncom januara,takze príde hned aj na S-23 seriu.🖐🙂
0 Like
Andymarko
Explorer
Možnosti
Zdravim.
S pouzitim palety by to bolo logicke no iba v tom pripade keby som si mohol nastavit farbu z celej skaly a kombinovat to ktoru farbu a na co ju zvolit,a nie iba zopar co je k dispozícii.ved nemôžme sa utesovat tym ze je to novy vzhlad ui tak takto to musi byt.Proste maju tam bag tak nech ho riesia,je tam modra nech je modra a nie biela .ak mam uviest iba principialne nejaky priklad ze ked si kupim nejaku panvicu kde je na krabici vyobrazena s poklopom a drziakom a po rozbaleni najdem iba cistu panvicu bez vsetkeho to sa mam ako ukludnit tym ze si ostatok zadovazim a zatazim svoju penazenku?v pripade telefonu si doinstalujem good lock atď. Ved preco zatazovat telefon dalsou a dalsou apk len aby mi telefon siel podla niecoho co ma fungovat v zaklade a to nehovorim ze mame vlajkove lode. To stredna trieda a nizsia trieda samsungov nema take problemy s takymi zakladnymi nastaveniami ako rada s23. No ak budem odpovedat este na jednu reakciu v tomto vlakne , o novembrovej oprave ui tak myslim ze samsung mal dostatocne dlhu dobu na to aby to bolo po aktualizacii dobre ved uz to ze sa na novej verzii podielalo vela betatesterov a bolo az 9 verzii tak sa nemalo dyskutovat a takychto banalitach a to nehovorim ze problemy zacali od verzie 5.1 ktore som uviedol v inom vlakne kde tento bag je oproti tomu nic. Co sa tyka cakania na prichod ui6.1,to ako vazne? Budme realisti ak mam zaplatit za telefon take peniaze tak nech robia zaplaty aj kazdy 3ti den a nie za pol roka a este tym sposibia ine chyby. Ano mozno zniem trochu pesimisticky ale som trochu znechuteny ako samsung reaguje na uzivatelou a z niektorych uzivatelov ako to cele beru z nadhladom. Este by som to ako tak bral ako som spomenul keby to bolo na modeloch nizkej a strednej triedy,ale na prezentovanych vlajkach !?
Tikytak
Voyager
Možnosti
Úplne súhlasím s celým článkom... načo ďalšiu appku... prečo nemám možnosti a kombinácie vlastných farieb atď. všetko nedomyslené nedopracované... celé zle!
JozzyBrown
First Poster
Možnosti
GOOD LOCK MI NENAJDE
0 Like
danisp1704
GrandMaster
Možnosti
Chodte do Galaxy Store a cez vyhladavanie aplikacii si zadajte Good Lock.👍😉
0 Like