16-04-2024 10:03 AM
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight
- Report Inappropriate Content
16-04-2024 10:23 AM
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight
16-04-2024 10:46 AM
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight
16-04-2024 11:00 AM
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight
V MP.cz jsem si nechal nalepit originální sklo PanzerGlass. Musel jsem na mé S23+ nastavit znovu všechny čtyři otisky. Zvýšil jsem citlivost displeje a při přikládání prstů musím daný prst přiložit-přitlačit větší silou než bez skla. Jinak ale funguji bez problému, jde jen o zvyk. Ochrana displeje za to ale stojí.
16-04-2024 11:11 AM
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight
16-04-2024 11:17 AM - last edited 16-04-2024 11:18 AM
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight
údajných kompatibilních skel tu máme hodně a většinou jsou zákazníci zklamáni. Já můžu doporučit sklo od PanzerGlass, nedávno jsem na to psal článek.
https://eu.community.samsung.com/t5/galaxy-s24-series/panzerglass-sklo/td-p/9069730?src=ShareByUserC...
16-04-2024 11:27 AM
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight
16-04-2024 02:53 PM
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight
ako už písali kolegovia problém bude s najväčšou pravdepodobnosťou v zakúpenom skle. Odporúčam buď zakúpiť sklo, ktoré odporúča potasm, alebo niektoré z tých, ktoré sa lepia pomocou špecialnej tekutiny a UV svetla, vďaka čomu je zabezpečené fungovanie skenera otlačkov prstov.
16-04-2024 03:04 PM - last edited 16-04-2024 03:05 PM
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight
ja by som nepovedal, že Samsung má zlé čítačky odtlačkov prstov a jediné zlepšenie, čo by som si do budúcna prial je zväčšenie snímacej plochy.
Chápem ale, že nie každý môže byť spokojný. Vychádza to totiž trochu aj z limitov danej technológie. Ak niekto pracuje manuálne, má prirodzene suché ruky, alebo to vyplýva z jeho zdravotného stavu, tak môže mať menšie či väčšie problémy so snímaním odtlačkov prstov. Mne to funguje bezproblémov a prakticky okamžite, moja mamka má zas veľke problémy odkedy absolvovala chemoterapiu a môj otec je kutil a rád pracuje v záhradke, takže odtlačky obnovuje každé cca 3 mesiace, aby mu to odomykalo na prvú šupu (a to všetko nielen na Samsungu). Inak je skener celkom presný a odolný, čo pravidelne potvrdzujú aj videá od jerryrigeverything, a teda fungujú aj pri značnom poškriabaní displeja.
16-04-2024 04:35 PM
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight