Close

What are you looking for?

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Problem s otiskem prstu se sklem S23+

(Topic created on: 16-04-2024 10:03 AM)
1134 Views

I have this problem too

domazlik
Apprentice
Options
Zdravim, potyka se nekdo taky s problemem snimani otisku prstu se sklem? Koupila jsem si z klasickych ceskych stranek (ne z ali) 2 skla, ktera jsou udajne kompatibilni s otiskem prstu a leda prdlajs. Zvysila jsem citlivost displeje, zkousim nahrat otisk prstu znovu ale ani to me nechce pustit abych uspesne registrovala palec. Nevim co uz mam delat...jako jedine reseni vidim ponechat si odemceni pinem a jedine nastavit snimani obliceje. Nechce se mi tak drahy telefon mit bez skla jen proto, ze chci mit za kazdou cenu snimani prstem🙄
20 REPLIES 20
JeoCZ
Hotshot
Options
Používám folie (Samsung nebo Spigen), které tyto problémy nemají. Jsou i lehčí a v tašce / kabelce se Vám nerozlomí.
ParkerPM
Voyager
Options
Ja som mal sklo iba 2krat a hneď išlo do kosa. Aj ked pisali ze bude fungovat otlacok tak nefungoval. Používam len foliu
Members_6iMFln6
Pioneer
Options

V MP.cz jsem si nechal nalepit originální sklo PanzerGlass. Musel jsem na mé S23+ nastavit znovu všechny čtyři otisky. Zvýšil jsem citlivost displeje a při přikládání prstů musím daný prst přiložit-přitlačit větší silou než bez skla. Jinak ale funguji bez problému, jde jen o zvyk. Ochrana displeje za to ale stojí.

0 Likes
mrtvak
Pioneer
Options
Ja mám sklo Spigen ez fit a funguje s odtlačkom úplne v pohode. Okrem toho je to sklo skoro neviditeľné a má slušnú oleofobnu vrstvu, takže displej nie je zapatlany od odtlačkov.
potasm
Samsung Members Star ★★★
Options
Dobrý večer @domazlik
údajných kompatibilních skel tu máme hodně a většinou jsou zákazníci zklamáni. Já můžu doporučit sklo od PanzerGlass, nedávno jsem na to psal článek.
https://eu.community.samsung.com/t5/galaxy-s24-series/panzerglass-sklo/td-p/9069730?src=ShareByUserC...

0 Likes
OXO37
Hotshot
Options
Samsugáři Vám napíšou, že je to sklem a mají pravdu. Druhým faktem je, že Samsung má čtečky naprd odjakživa. Použijte fólii, jak píše @JeoCZ. Mám S23 s fólií Spigen a většinou čtečka i funguje.
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Options
Pekný deň,
ako už písali kolegovia problém bude s najväčšou pravdepodobnosťou v zakúpenom skle. Odporúčam buď zakúpiť sklo, ktoré odporúča potasm, alebo niektoré z tých, ktoré sa lepia pomocou špecialnej tekutiny a UV svetla, vďaka čomu je zabezpečené fungovanie skenera otlačkov prstov.
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Options
Pekný deň,
ja by som nepovedal, že Samsung má zlé čítačky odtlačkov prstov a jediné zlepšenie, čo by som si do budúcna prial je zväčšenie snímacej plochy.
Chápem ale, že nie každý môže byť spokojný. Vychádza to totiž trochu aj z limitov danej technológie. Ak niekto pracuje manuálne, má prirodzene suché ruky, alebo to vyplýva z jeho zdravotného stavu, tak môže mať menšie či väčšie problémy so snímaním odtlačkov prstov. Mne to funguje bezproblémov a prakticky okamžite, moja mamka má zas veľke problémy odkedy absolvovala chemoterapiu a môj otec je kutil a rád pracuje v záhradke, takže odtlačky obnovuje každé cca 3 mesiace, aby mu to odomykalo na prvú šupu (a to všetko nielen na Samsungu). Inak je skener celkom presný a odolný, čo pravidelne potvrdzujú aj videá od jerryrigeverything, a teda fungujú aj pri značnom poškriabaní displeja.
mrtvak
Pioneer
Options
Hlavne tie ultrazvukové senzory fungujú trochu inak ako optické, kde sa stačí len dotknúť. Tu treba ten prst trochu podržať a zatlačiť. Tiež mi chvíľu trvalo, kým som si zvykol, ale teraz sa displej odomkne v 90% pokusov hneď.
0 Likes