o 31-07-2024 11:23 PM
vážení, je to věc stará už nějaký ten pátek a stále přetrvává. Nemohu potvrdit že je problém i jinde než u TM CZ, mě osobně to pálí hlavně u TM CZ.
Nahodile vypadne VoLTE, resp. přesněji řečeno hovor se realizuje bez něj s tím že telefon padá do GSM sítě, ověřeno 1. zmizí indikátor dat, LTE, LTE+ nebo 5G a spojování je dlouhé cca 5-8sec. a 2. přes SW NetMonster který skutečně indikuje registraci v síti 2G. Děje se velmi nahodile a stejně nahodile zase vymizí třeba na týden dva. Děje se na plném signále LTE/5G i signále LTE na hraně. Někdy se stane u 2 za sebou jdoucích hovorů, jindy i u více. Vysloveně akutně pomoci se tomu dá minimálně Fly Mode OFF / ON, pokud nezabere, restart founu.
Zkušenosti jiných značek : Xiaomi 13T , Motorola EDGE40, EDGE 30 Ultra : u prvního za 2 měsíce ani jedna taková příhoda, u druhého po půl roce nic takového. iPhone - dle majitele za půl roku vše ok. OnePlus Nord N10 5G - dle majitele za 2 roky nic takového nepozoroval.
Je to silná nezodpovědnost, tyto problémy jsem měl už za doby koupě S21FE a do doby než sem se ho zbavil přes minimálně 1 velký update Androidu se stále projevoval.
Chtěl bych aby telefon za který jsem dal 100% ceny fungoval taky na 100%. Já se velice obávám, že i kdyby se ozvaly desítky uživatelů s tímto problémem že se v podstatě nic nestane a za mě klesne Samsung v mých očích velmi dolů... a přijde zřejmě čas na jinou značku. 🙄
04-08-2024 03:25 AM - upraveno 04-08-2024 03:26 AM
o 04-08-2024 09:54 AM
S tím bohužel nesouhlasím, viz. zkušenosti z jiných telefonů. Ztovárnění a znovu instalace a konfigurace všech appek ? To snad raději skočím z okna 🤔 a nebo vyměním telefon. Mám občas aktivní i sekundární SIM O2 a na ní pokud sem zkušel nějaké volání, primárně je to datová SIM, tak problém nebyl. Vzhledem k tomu že Samsungy jsou asi nejprodávánější telefony nejen u nás je problém buď prudce nahodilý, nebo rozšířený ale lidi toto nevnímají. Já prostě pokud se mi hovor spojuje déle jak 5sec koukám na display a v drtivé většině případů je indikátor dat LTE / 5G pryč , tak zase skřípu zubama zlostí. Velmi by mě zajímalo jak by se telefon choval kdyby nebylo žádné 2G k dispozici, hovor by se předpokládám nespojil. Zatím je to pomyslné od čerta k ďáblu, přehazovačka jak horký brambor, nikdo za nic nemůže ale nefunguje to. Ano, takto se pozná kvalitní podpora.
o 08-08-2024 10:28 PM
o 28-08-2024 07:53 PM