Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Přepínač VoLTE, možnost výběru pouze 2G/3G

(Téma vytvořeno: 30-06-2023 05:33 PM)
707 Zobrazení
brumla
First Poster
Možnosti

Po včerejší aktualizaci UI na S23 Ultra zmizel přepínač VoLTE a možnost výběru sítě "pouze 2G/3G".
Prosím i vysvětlení, zda se jedná o požadavek ze strany operátora (T-Mobile), na který touto úpravou Samsung reagoval nebo je to pouze úprava iniciovaná Samsungem.

0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @brumla 

již se to tady před nějakou dobou řešilo. Někomu tato volba zmizela již dříve. Děje se to hlavně u operátora T-Mobile. Jedná se o vlastnost a bude postupně zavedeno u všech modelů v celé Evropě. Z důvodu postupného vypínání 2G sítí a přechodu na aktuální standardy 4G/5G. A ano funkce VoLTE také zmizela, ale nadále funguje. Důvod odstranění mi není znám.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

5 Odpovědi
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @brumla 

již se to tady před nějakou dobou řešilo. Někomu tato volba zmizela již dříve. Děje se to hlavně u operátora T-Mobile. Jedná se o vlastnost a bude postupně zavedeno u všech modelů v celé Evropě. Z důvodu postupného vypínání 2G sítí a přechodu na aktuální standardy 4G/5G. A ano funkce VoLTE také zmizela, ale nadále funguje. Důvod odstranění mi není znám.

Tankboy
Explorer
Možnosti
Mohu potvrdit , také mi zmizel přepínač Volte, operátor Tmobile, ale hovory běží přes Volte. Takže za mě v pohodě. Jinak vše funguje v pohodě. Možnost výběru jen 2g zmizela , ale to mi nevadí, používám data a přes 2g nic nejede 😃Screenshot_20230630_174826_Call settings.jpg
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, je to u všech operátprů, pokud vím, takže to bude iniciativa Google/Samsung.

Pokud potřebujete přepínat na 2G, jde to přes aktivitu, zde je návod, jak na to: https://eu.community.samsung.com/t5/galaxy-s23-series/jak-se-dostat-k-nastaveni-volte-a-2g-3g/m-p/76...

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Vsil
Helping Hand
Možnosti
Na své S22 od O2 mám pořád všechny možnosti výběru sítě, asi je to pevně nastavené od O2. Mám O2 a T-Mobile, u obou SIM stejné.
0 Like
Pavel19
Voyager
Možnosti
Dobrý den, může mi někdo povolaný prosím říci, jak vyřešit to nefunkční VoLTE?
Mám českou distribuci, operátora Tmobile. Simkarta i nastavení u operátora bylo prověřeno, ale stále při hovoru volám na GSM. Má cenu dělat kvůli tomu tovární nastavení?
0 Like