Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

S23 Výkupný bonus nefunguje

(Téma vytvořeno: 26-02-2023 02:08 PM)
534 Zobrazení
Members_GLksMuM
First Poster
Možnosti

Ahojte,

zakúpil som si galaxy s23. Pokúšal som sa vyplniť registráciu pre výkupný bonus cez aplikáciu samsung members. V prvom kroku mi načítalo IMEI zariadenia aj všetký potrebné informácie. Nahral som faktúru a zadal dátum nákupu. Prešiel som na krok 2 kde aplikácia zostane zaseknutá v stave "Registrácia nového zariadenia". Samozrejme som už 3 krát volal s podporou a skúsil premazať aplikácicu, cookies atď. v podstate všetko čo sa urobiť dá ale nepomohlo to. Telefón si kúpila aj moja priateľka a má úplne rovnaký problém ako ja.

Stretol sa s tým niekto ?

Ďakujem.

0 Like
5 Odpovědi
AJelow
Helping Hand
Možnosti
Dobry den. Odporucam nerobit viac registracii naraz. Mat otvorene len jedno okno na prehliadaci, nerefreshovat registraciu ked natahuje prilohu(nakupny doklad), doklad musi mat max 7MB, posledne co odporucam mat ako predvoleny prehliadac Chrome.
0 Like
Members_GLksMuM
First Poster
Možnosti

Dobrý deň @AJelow , doklad má správnu veľkosť a nie je problém pri jeho nahratí (krok 1). Problém je v kroku 2 ako vidieť na obrázku.

Screenshot_20230226_225546_Chrome.jpg

Ako predvolený prehliadač používam chrome, mám otvorenú len jednu kartu a premazal som aj cookies. Okno v prehliadači pri kroku 2 som nechal otvorené minimálne 5 hodín a žiadna zmena.

0 Like
AJelow
Helping Hand
Možnosti
Na tejto obrazovke zarolujte nizsie a kliknite na dalej alebo zhrnutie alebo pod. Nic nenasvedcuje "zaseknutiu". Normalne chodte nizsie a riadte sa pokynmi 🙂
0 Like
Babajka
First Poster
Možnosti
Ahoj. Riesim to uz treti den. Samsung Members/ vyhody. A som skoncila.
0 Like
hrocho
First Poster
Možnosti
U mňa nefunguje ani len nahratie faktúry.. celé je to *****
0 Like