Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Volanie cez wifi

(Téma vytvořeno: 05-01-2024 07:53 AM)
280 Zobrazení
RoboS007
Apprentice
Možnosti
Ahojte, neviete či je nejaká možnosť automatického zapnutia či vypnutia volania cez Wifi? V ruinách nie je, a v podstate by to bolo fajn, mať ho zapnuté len doma, kde mám silný a dobrý net a mimo domu mať vypnuté. Viem je to v rýchlych ikonach, no nejaká automatizácia by bola fajn....
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Ultra92
Helping Hand
Možnosti
Skúsil by som ísť cestou Routines+, ktorá je súčasťou Good lock - Location based quick access - upraviť a ako akciu zvolil Všetky akcie - Touch macro a nahral macro ako stiahnete lištu a prepnete ovládanie volanie wifi a stiahnete lištu späť, ukončiť a uložiť macro, uložiť rutinu, kt. následne nájdete v bežnej rutine.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

8 Odpovědi
ParkerPM
Voyager
Možnosti
Niekde som čítal, že to volanie cez wifi míňa viac baterie ako cez sieť.
0 Like
danisp1704
Mastermind
Možnosti
Pekny deň,ja ho mám zapnuté stále v informačnej vrchnej liste ,keď som mimo wifi,idem cez sieť,ked pridem domov alebo v dosahu wifi cez wifi-hovor je kvalitnejšý.Nepostrehol som dáke viditelné vybijanie baterie.😉🖐
0 Like
RoboS007
Apprentice
Možnosti
Dobrý deň, no u mňa v dome trochu blbne mobilný signál a volanie cez wifi to eliminuje, ale naopak mimo domu ho zvyknem vypnúť, hlavne keď som v kaviarni a podobne, kde som na wifi, no je slabšia a vola ie cez wifi blbne... nezaznamenal som rýchlejšie vybijanie telefónu. O vrchnej lište uem, no chcel som si to zautomatizovat cez rutinu, zial tam možnosť zapnutia či vypnutia volania cez wifi nie je...
0 Like
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Pokiaľ nie je možné vytvoriť rutinu cez natívne Rutiny, možno by som sa skúsil pozrieť na aplikáciu Tasker. Osobne s ňou skúsenosti nemám, ale poznám zopár ľudí, ktorí ju bežne používajú 😉

RoboS007
Apprentice
Možnosti
Hmm, dobrý tip, žiaľ vzhľadom na firemný mobil nie je možné appku nainštalovať... takže musím dúfať vo OneUi 6.1 a možno sa v rutinách táto možnosť objaví...
0 Like
Řešení
Ultra92
Helping Hand
Možnosti
Skúsil by som ísť cestou Routines+, ktorá je súčasťou Good lock - Location based quick access - upraviť a ako akciu zvolil Všetky akcie - Touch macro a nahral macro ako stiahnete lištu a prepnete ovládanie volanie wifi a stiahnete lištu späť, ukončiť a uložiť macro, uložiť rutinu, kt. následne nájdete v bežnej rutine.
RoboS007
Apprentice
Možnosti
Vyskúšal som a vyzerá nádejne...
0 Like
Ultra92
Helping Hand
Možnosti
Ak Vám moja odpoveď pomohla, môžete ju označiť ako riešenie, ďakujem.