Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

S23 up-to-date SW

(Téma vytvořeno: 14-11-2023 12:13 AM)
714 Zobrazení
fandamil
Journeyman
Možnosti
Zdravím, 
Nějaký čas mi nepřišel update SW pro S23, konkrétně pravidelné opravy zabezpečení, ale žádnou novější aktualizaci mi to nenabízí... Manželka na S22 má novější opravy, než já:-D
Navíc by, podle dostupných zpráv, už měl pro S23 být venku Android 14. 
Víte někdo, co je nejnovější SW pro S23? Nebo co máte na S23 vy?
Díky!

image

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@fandamil Děkuji za informaci

Už vidím kde je asi problém - telefon je z Polské distribuce - PLS (Polský operátor Plus)

fajnSnek_0-1699946142712.png

V moment kdy jste telefon zapnul s českou SIM kartou, tak se změnil product kód na XEU (otevřená evropská distribuce), ale zřejmě se nenapárovala korektně kombinace FW a produktový kód...  Teoreticky by mohlo pomoci reset do továrního nastavení, ale nevím zda by pak začaly aktualizace chodit... Pak je možnost zajít do servisu, kde Vám za poplatek SW přehrají - pak je ještě šedá zóna, kterou zmiňovat nebudu. 

fajnsnek2

Zobrazit řešení v původním příspěvku

15 Odpovědi
FRENKY22
Black Belt 
Možnosti
Mrknete do nastaveni-o telefonu-stavove informace jestli mate u polozky Stav zarizeni uvedeno "Oficialni"Screenshot_20231114_054109_Settings.jpg
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @fandamil

Ještě bych Vas poprosil kde byl telefon kupovan a zda sem můžete dát sceen obrazovky z Nastavení > O telefonu>Informace o SW, konkrétně položku Verze software poskytovatele služeb 

fajnsnek2
0 Like
fandamil
Journeyman
Možnosti
Je to tak, oficiální. Screenshot_20231114_075223_Settings.jpg
0 Like
fandamil
Journeyman
Možnosti
Zdravím @fajnSnek,
Telefon je z Mironet.cz, koupen v červenci.
Screenshot_20231114_075116_Settings.jpg
0 Like
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@fandamil Děkuji za informaci

Už vidím kde je asi problém - telefon je z Polské distribuce - PLS (Polský operátor Plus)

fajnSnek_0-1699946142712.png

V moment kdy jste telefon zapnul s českou SIM kartou, tak se změnil product kód na XEU (otevřená evropská distribuce), ale zřejmě se nenapárovala korektně kombinace FW a produktový kód...  Teoreticky by mohlo pomoci reset do továrního nastavení, ale nevím zda by pak začaly aktualizace chodit... Pak je možnost zajít do servisu, kde Vám za poplatek SW přehrají - pak je ještě šedá zóna, kterou zmiňovat nebudu. 

fajnsnek2
fandamil
Journeyman
Možnosti
Díky za informaci. Nadšený z toho tedy nejsem, asi zkusím tovární nastavení a krom šedé zóny mám myslím ještě další možnost - reklamaci:-/
Každopádně díky.
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Netuším jak se k tomu postaví Mironet, zda budou telefon posílat na servis do Polska nebo přehrají SW oni sami... Ono je taky dost možné, že tam ten FW nahrál někdo tady v ČR a pak to poslali do prodeje... toto je bohužel nevýhoda EU distribuce, že můžou nastat tyto problémy s aktualizacemi... 

fajnsnek2
0 Like
fandamil
Journeyman
Možnosti
Pokud se to přehraje správným SW přes servis (koukal jsem na MP.cz), pak už s dalšími updaty problém nebude, je to tak?
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Mělo by to tak být - pokud servis vezme korektní sestavu FW a ta bude sedět s vaším product kódem, tak by Vám pak již měli aktualizaci přímo do telefonu (OTA)

fajnsnek2
0 Like