Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Samsung s23 rychle vybíjení UI 6.1 ONE

(Téma vytvořeno: 28-06-2024 01:44 AM)
542 Zobrazení
Stasio88
Journeyman
Možnosti

Zdravim všechny, prosim o radu asi cca 2 týdny zpět jsem si porodil S23 a po updatu na UI 6.1 se mi rychle vybiji baterka jako je to znát, někde jsem se dočetl že to je chyba SW , 

Mobil používám běžně , videa YT , FB , IG , TIK TOK , vyřízení mailu atd. 

U A52 mi baterka vydržela o dost déle od nabiti 100% mi to kleslo nevím cca o 1% asi za 4h možná i víc neřeknu přesně, a u S23 za hodinu cca 4% dolů což mi přijde dost , 

Nevíte zda bude nějaké budoucnu aktualizace? , aby to samsung opravil? 

Díky za odpověď a rady 😉 

8 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den,

Mrzí mě, že máte se svým zařízením problémy.
Nejdříve bych zkusil vymazat systémovou cache systému, která může obsahovat data z předchozí verze systému. Pokud smažete pouze Wipe chache, o žádná uživatelská data nepřijdete.

https://m.youtube.com/watch?v=50fSKjDnv74

Dale bych zkusil telefon na nějakou dobu do Bezpečného režimu, například po nabití na 100% a sledujte jak se telefon rychle vybíjí. Bylo by tak možné odhalit zda vybíjeni způsobuje systém nebo aplikace třetích stran.

https://www.samsung.com/cz/support/mobile-devices/jak-funguje-bezpecny-rezim/

A v neposlední řadě je asi na místě zmínit Tovární nastaveni, je to sice neoblíbená a pracná metoda, ale dost často pomůže vyřešit problém když nic jiného nepomáhá.
O dostupnosti žádné opravné aktualizace nemáme informace

fajnsnek2
danisp1704
GrandMaster
Možnosti
Pekny deň,batéria v mobile sa po prvom zapnutí adaptuje na Vaše používanie zhruba 2-3 týzdne.Ale aj tak by som Vám odporučil kvôli lepšej výdrži 3900mAh baterie v S-23,pravidelnú optimalizáciu v,,starostlivosti o zariadenie"v menu mobilu(kvóli zatváraniu a chodu aplikácii),výkonnosť procesora znížiť na menej výkonný-kvôli lepšiemu chladeniu(nezaznamenáte žiadne problémy v chovaní zariadenia) a mala by sa životnosť baterie o niečo zvýšiť.Na A-52 je trošku väčšia batéria,myslim až okolo 4500mAh.Odporučil by som neskôr po adaptácii batérie ,zhruba raz za dva týždňe reštart mobilu(vypnutie-zapnutie).🖐
0 Like
Stasio88
Journeyman
Možnosti
Tak ten wipe cache přes revolvery jsem udělal včera před továrním restartem nedalo mi to v telefonu jsem neměl moc věcí a udělal sem tovární reset a asi je to lepší jsem nato mrknu na % baterky no spíše furt to sleduju uvidíme časem zda to bude držet, na baterii mám napsáno UČENI ZPŮSOBU POUŽITÍ, tak uvidíme za rady snad se to vyřešilo 🙂
0 Like
MichaelOfficial
Black Belt 
Možnosti
Byl telefon obnoven ze zálohy- aplikace, nastavení, domácí obrazovka a další věci? Pokud ano, je možné že nějaká aplikace není optimalizovaná pro novou aktualizaci.
0 Like
Harold-ENG
Voyager
Možnosti
Zdravím, S23+ stejná zkušenost. Mobil jsem pořídil cca měsíc před vydáním One UI 6.1 a z baterky jsem byl nadšený. Po přechodu na One UI 6.1 je znát výrazný propad ve vydrži. Cache ani Galaxy App Optimize nepomáhá.
Stasio88
Journeyman
Možnosti
Udělal jsem tovární reset a opravdu se zlepsilo , něco tam prostě bylo co žralo baterku něco v systému asi , zatím stále sleduji co a jak
0 Like
PetrV
Hotshot
Možnosti
Vypnout ochranu baterie , pokud ji máte zapnutou . Ta opravdu nefunguje 😉
S25 ultra 512GB
0 Like
Stasio88
Journeyman
Možnosti
Zdravím píšu po testu vybíjení na ONE 6.1 a baterka vydrží 2 dny u A52 vydržela cca o takových asi 5 - 10 % na baterii víc , teď mám 7 % a nabíjení bylo naposled před 1d a 23 h do vybíjení do 0% mi chybí 3h , tak je to lepší po resetu do TOVÁRNÍHO NASTAVENI ,
Použiti tel:
Podivani se na - IG , FB , T.TOK, YT , pak odložení mobilu

Při velké zátěži stále sledovani videii asi 1 den , pod před aktulaizaci vydržel baterie dlouho tak to dělal software , tak jedině čekat na nový a opraceny software

Pokud vás zlobí vydrž baterie po aktulaizaci software ONe 6.1 pomůže za mě RESET DO TOVARNIHO NASTAVENI !!!! je fakt znát těch 600mAh rozdíl no 🙂 o proti A52
0 Like