Mám Samsung S23 ultra a využívám aplikaci Alza media. Fungovala výborně do neděle. V pondělí když jsem se šel do aplikace byl jsem odhlášen. Při pokusu přihlásit se (kliknutí na přihlásit se) mě problikne obrazovka na obrazovku a hned se vrátí na původní obrazovku, kde se klika na přihlásit se. Aplikaci jsem několikrát odinstaloval a nainstaloval, restartoval telefon, ale stále stejné. V Alze mi potvrdili že aplikace funguje správně a že roblem je v telefonu. Ověřil jsem u celé rodiny že skutečně Alza Média jim funguje. Dnes v servisu Samsung mi řekli přehrát SW....upřímně to se mi nechce. Máte nějaký tip? Děkuji moc
Dobrý den, nejsem si úplně jistý, že je problém ve Vašem telefonu, dle recenzí z posledních dnů na GPlay.
Zkuste aplikaci spustit v rámci Zabezpečené složky, pokud ji používáte. Jinak bych vyčkal na aktualizaci apky od zeleného mimozemšťana.
PS: Dokonce jsem si qůli Vám apku nainstaloval a dopadl jsem viz. screenshot 2 - mám S22, momentálně stav, jaký popisujete, nelze se přihlásit, bude to souviset s A14 a účtem Googlu, řekl bych.
Kdyby prihlasit,....ale ono se nejde ani odhlasit ...problikne to, ale aplikace zustane dal prihlasena. Kupodive ale klasicka Alza aplikace funguje ok. Da se odhlasit i prihlasit bez problemu.