Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Nefunkční přihlášení do aplikace

(Téma vytvořeno: 29-11-2023 03:30 PM)
734 Zobrazení
TomTal
Apprentice
Možnosti
Ahoj všem, prosím můžete mi poradit.
Mám Samsung S23 ultra a využívám aplikaci Alza media. Fungovala výborně do neděle. V pondělí když jsem se šel do aplikace byl jsem odhlášen. Při pokusu přihlásit se (kliknutí na přihlásit se) mě problikne obrazovka na obrazovku a hned se vrátí na původní obrazovku, kde se klika na přihlásit se. Aplikaci jsem několikrát odinstaloval a nainstaloval, restartoval telefon, ale stále stejné. V Alze mi potvrdili že aplikace funguje správně a že roblem je v telefonu. Ověřil jsem u celé rodiny že skutečně Alza Média jim funguje. Dnes v servisu Samsung mi řekli přehrát SW....upřímně to se mi nechce. Máte nějaký tip? Děkuji moc
0 Like
5 Odpovědi
Raddi
Big Cheese
Možnosti
Dobrý den, nejsem si úplně jistý, že je problém ve Vašem telefonu, dle recenzí z posledních dnů na GPlay.

Zkuste aplikaci spustit v rámci Zabezpečené složky, pokud ji používáte. Jinak bych vyčkal na aktualizaci apky od zeleného mimozemšťana.

PS: Dokonce jsem si qůli Vám apku nainstaloval a dopadl jsem viz. screenshot 2 - mám S22, momentálně stav, jaký popisujete, nelze se přihlásit, bude to souviset s A14 a účtem Googlu, řekl bych.1701274474231.jpg1701275168567.jpg
IT technik
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Kdyby prihlasit,....ale ono se nejde ani odhlasit ...problikne to, ale aplikace zustane dal prihlasena.
Kupodive ale klasicka Alza aplikace funguje ok. Da se odhlasit i prihlasit bez problemu.
TomTal
Apprentice
Možnosti
Děkuji za informaci, začínám řešit s Alzou, ale to je dost složité;(
0 Like
TomTal
Apprentice
Možnosti
Ano klasická funguje, díky za informaci
0 Like
TomTal
Apprentice