Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

S23 Ultra - tenký kryt

(Téma vytvořeno: 21-02-2023 01:56 PM)
578 Zobrazení
DMN87
Voyager
Možnosti
Zdravím, pokud někdo hledá tenký kryt a nechce dávat cca 1500kc za Pitaku, můžu doporučit kryt značky Spigen, model Air Skin - Black. Velmi povedený a kvalitní kryt. Přidávám fotky jak vypadá na mobilů. 

image

image

image

image

image

7 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @DMN87 

nevypadá vůbec zle, ale pro mě, kde chci, aby šla vidět zadní strana telefonu je to bohužel bezpředmětné. Ale děkujeme za tip.

DMN87
Voyager
Možnosti
Existuje transparentní varianta.
0 Like
mobil-man
Helping Hand
Možnosti
Z čeho to je? Pitaka je aramid, který se neošoupe. Mám ho na 22u už půl roku a žádné známky použití, na rozdíl od koženého nebo silikonu.
Vypadá dobře a tloušťka odpovídá tomu od pitaka.
0 Like
DMN87
Voyager
Možnosti
je to nejaky plast, ale působí prémiové. Spigen dělá fakt dobré kryty. Ptáků jsem používal dřív, je to skvělý kryt hlavně pokud někdo používá magsafe
0 Like
Kdo_vi
Navigator
Možnosti

Už několikrát jsem objednával "karbonový" kryt z Aliexpresu. Otázka z čeho je vyrobený - píší aramid, je ultra lehký, tenký, na omak úolně stejný jak Pitaka. Došel do týdne, žádné celní řízení.

https://www.aliexpress.com/item/1005005066993822.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.5.4dfd180...

0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Díky za tip. Pitaku jsem zkoušel, ale vadilo mně, že se špatně nahmatávala tlačítka. Pravděpodobně zůstanu u klasického Spigenu, kde navíc mám asi i lepší pocit z ochranné funkce.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Ring Titan | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

TomasSPK
Pioneer
Možnosti
Zdravím, používám také značku Spigen přesněji ultra hybrid. Boky telefonu chrání silikon a rohy chrání při pádu bublinky air technology a zadní část je polykarbonát ( v případě pádu na záda praskne on a ne sklo telefonu ) plus přední strana je vyvýšená tudíž chrání displej například při položení displejem dolů na stole. A podstatné pro mě , že tento kryt má vystouplou i část kolem modulu čoček takže se nemusím bát položit telefon na stůl apod. 90699_1_1000001646_1677182397.jpg90699_6_1000001647_1677182414.jpg