Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Ochranná fólie pro S23 ultra.

(Téma vytvořeno: 29-12-2023 01:19 PM)
403 Zobrazení
VLKOR
Helping Hand
Možnosti
Dobrý den, chtěl bych se zde s Vámi poradit. Aktuálně mám Spigen kryt + Spigen fólií na S23 ultra. S fólií Spigen však nejsem moc spoojen, jelikož nezakryje celý displej (nepokryje okraje). Přemýšlím tedy nad nákupem originální fólie Samsung (2 ks) v balení. Máte s touto fólií zkušenosti? 

Budu rád za zpětnou vazbu.
0 Like

2 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti
Já ji používám i s krytem Spigen a jsem spokojený. Kousek od krajů také chybí, ale to je třeba, aby se neshrnovala tím krytem.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @VLKOR
žena má na Ultře právě tu originální Samsung fólii a je spokojena. I S Pen na tom funguje parádně.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
8 Odpovědi
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti
Já ji používám i s krytem Spigen a jsem spokojený. Kousek od krajů také chybí, ale to je třeba, aby se neshrnovala tím krytem.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Kazi-S24U-
Helping Hand
Možnosti
Za mě je nejlepší volba nákup hydrogelove fólie z Temu. Za +-100kc dostaneš 4 kusy a narozdíl od té co se dává teď v krámu je kvalitnější větší takže zakreje 99% a líp drží. A nezažloutne tak brzo. Originály v kramech ani jiné značky nemá cenu kupovat do teď lituju že jsem tu za 700 tenkrát vzal 😡 jen si přečti recenze před objednáním každej obchodník jinej dodavatel.
0 Like
EOS80D
Navigator
Možnosti
Vidíš. A já s tou folií za 700 mám jen a pouze dobré zkušenosti (jak S7, tak teď S21).
Kazi-S24U-
Helping Hand
Možnosti
Ne už nikdy a ještě když ji zdražili fakt jsem byl nasra.... Když mi teď řekla 200 výměna. Za 14 dnů se už odlupovala na bocích. Tak jsem vzal za +-300 dostal jsem jich za to asi 16 hlavně sedí líp je větší ta z kramu je malá hlavně na výšku. A drží jak přibitá.
0 Like
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @VLKOR
žena má na Ultře právě tu originální Samsung fólii a je spokojena. I S Pen na tom funguje parádně.

0 Like
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Muzete dat prosim odkaz na folii, kterou presne pouzivate? Dekuji
0 Like
Kazi-S24U-
Helping Hand
Možnosti
https://share.temu.com/gpW8PeRwkOA tady u toho to kupuju doporučuju nejdřív koupit 4 za 80 Kč ať máte jistotu že jsou ok. A jak říkám velikost je větší kreje i černý zbytek skla, je kvalitnější, líp lepí, podle mě nezažloutne tak brzo. Pokud se ti při lepení udělá mikrobublinka nějak to neřeš zkus ji vymáčknout a když tam pak uvidíš jakoby vzduch nevadí do druhého dne to zmizí stejně jako na té co dávají v krámu. Otisky fungují bez problémů.
0 Like
barryk10cz
First Poster
Možnosti
Ja mel folii za 800 a po velmi lehkem ťuknutí zespodu stolu rozbity displej,takze folie poprve a naposled a vratil jsem se ke sklu. Tam je aspoň ochrana displeje. Folie je tak na škrábance od nehtů. Sklo samozřejmě UV , kvůli čtečce otisků prstů. Kupoval jsem za 1200 Whitestone Dome sadu s dvěma skly a perfektní, otisk funguje jak ma.
0 Like