Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

S23 Ultra - kompatibilita s Huawei hodinkami

(Téma vytvořeno: 12-07-2023 12:33 PM)
900 Zobrazení
kajzrak
Journeyman
Možnosti

Dobrý den, poprosím o radu ohledně propojení telefonu s hodinkami GT 2 Pro.
Nedaří se mi správně zprovoznit ovládání hudby, kdy hodinky používám jako dálkový ovladač + mi na hodinky pravidelně nechodí upozornění na zprávy.

Chová se to tak,  že při zapnutém telefonu je vše ok. Jakmile ho ale zamknu, přestane /ne pokaždé/ do hodinek informace posílat. Stačí pak telefon "oživit" poklepáním na display nebo zmáčknutí tl. pro odemčení a na hodinkách hned info o přehrávané hudbě naskočí.

V nastavení jsem povolil snad všechno co šlo, hlavně u aplikace Huawei zdraví, kterou mám zařazenou pod "Aplikace, které nikdy nespí". Stejně se pořád odpojuje. Netušíte, kde by mohl být zakopaný pes?

Díky

0 Like
3 Odpovědi
Ninebot
Voyager
Možnosti
Tak v tomto případě už nevím co by mohlo býti špatně za nastavení. Používáme s partnerkou jednoznačně hodinky Huawei GT2, GT2 Pro a v mém případě i GT3 Pro v telefonech Note20 ultra, Note 10 a teď současně běžících na S22U a S23U a nemáme sebemenší problém. Každou příchozí informaci (pokud ji máte povolenou i v aplikaci Health) vám hodinky přesně zobrazí. Ty které označené nejsou, samozřejmě informace do hodinek neposilají. Ale to předpokládám že máte také dobře nastaveno.Screenshot_20230712_131315_Huawei Health.jpgScreenshot_20230712_131816_Settings.jpg20230712_133141_1000008327_1689161503.jpg20230712_133154_1000008328_1689161515.jpg
0 Like
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Zdravím @kajzrak,

ohledně propojení telefonů Samsung s hodinkami Huawei (nebo i opačně) jsme zde neúplnou kompatibilitu řešili několikrát. Částečně pomáhalo aplikace, které spolu komunikují dát do režimu aby nikdy nespali - to ale píšete že jste udělal. Další uživatel @Ninebot píše, že jemu vše funguje. Těch komplikací jsem obecně zaznamenal více a někdy to prostě nefunguje, ať nastavíte co nastavíte. Proto se doporučuje ke 100% funkčnosti používat vždy produkty stejné značky, kdy v případě Samsung telefon a Samsung hodinky pak funguje vše bez problému...

0 Like
kajzrak
Journeyman
Možnosti

Ok, díky za info a za rady. Zkusím ještě odinstalovat vše okolo hodinek, zrušit párování apod. Jinak už nevím.

0 Like