o 12-07-2023 12:33 PM
Dobrý den, poprosím o radu ohledně propojení telefonu s hodinkami GT 2 Pro.
Nedaří se mi správně zprovoznit ovládání hudby, kdy hodinky používám jako dálkový ovladač + mi na hodinky pravidelně nechodí upozornění na zprávy.
Chová se to tak, že při zapnutém telefonu je vše ok. Jakmile ho ale zamknu, přestane /ne pokaždé/ do hodinek informace posílat. Stačí pak telefon "oživit" poklepáním na display nebo zmáčknutí tl. pro odemčení a na hodinkách hned info o přehrávané hudbě naskočí.
V nastavení jsem povolil snad všechno co šlo, hlavně u aplikace Huawei zdraví, kterou mám zařazenou pod "Aplikace, které nikdy nespí". Stejně se pořád odpojuje. Netušíte, kde by mohl být zakopaný pes?
Díky
12-07-2023 01:18 PM - upraveno 12-07-2023 01:34 PM
o 12-07-2023 01:34 PM
Zdravím @kajzrak,
ohledně propojení telefonů Samsung s hodinkami Huawei (nebo i opačně) jsme zde neúplnou kompatibilitu řešili několikrát. Částečně pomáhalo aplikace, které spolu komunikují dát do režimu aby nikdy nespali - to ale píšete že jste udělal. Další uživatel @Ninebot píše, že jemu vše funguje. Těch komplikací jsem obecně zaznamenal více a někdy to prostě nefunguje, ať nastavíte co nastavíte. Proto se doporučuje ke 100% funkčnosti používat vždy produkty stejné značky, kdy v případě Samsung telefon a Samsung hodinky pak funguje vše bez problému...
o 12-07-2023 02:16 PM
Ok, díky za info a za rady. Zkusím ještě odinstalovat vše okolo hodinek, zrušit párování apod. Jinak už nevím.