Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

S23 Ultra Fingerprint sensor

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 14-04-2023 04:43 PM)
412 Προβολές σελίδας
Kokoras
Pathfinder
Επιλογές
Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων κάποιες φορές δεν αναγνωρίζει τα αποτυπώματα.
Είναι bug.
Αν πατήσεις το πλαϊνό πλήκτρο και κλείσεις και ξανά ανοίξεις την οθόνη το πρόβλημα λύνεται.

Το έχει αντιμετωπίσει καποιος άλλος αυτό το προβλημα;

1 Λύση

Αποδεκτές λύσεις
Λύση
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Δοκίμασε κ τον έλεγχο από την εφαρμογή members να δεις αν θα σου βγάλει πρόβλημα...
Επίσης θα πρότεινα να επισκεφθείς και ένα εξουσιοδοτημενο εφόσον στο κάνει από την πρώτη μέρα...
Θα πρότεινα να δοκιμάσεις και χωρίς μεμβράνη μήπως και φταίει και αυτή...

Προβολή λύσης στην αρχική ανάρτηση

11 Απαντήσεις
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Έχεις κάποια προστασία οθονης???
Kokoras
Pathfinder
Επιλογές
Έχω ναι. Αλλά δεν είναι εκεί το θέμα πιστεύω, αφού μόλις κλείσω και ξανανοίξω την οθόνη το πρόβλημα λύνεται...
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Το έχεις εξ αρχής η μετά από κάποιο update??
Εγώ βασικά δεν έχω κανένα θέμα... αλλά εγώ έχω τη γνήσια μεμβράνη της samsung...
Έχεις κάποιο launcher??
Kokoras
Pathfinder
Επιλογές
Ναι εξαρχής το έκανε. Αλλά είχα απο την αρχη μεμβράνη (όχι της Samsung). Στην αρχή το απέδωσα στη μεμβράνη και στη λιπαρότητα ή ξηρότητα των δακτύλων. Αλλά τελικά κατάλαβα ότι δε φταίει αυτό. Διαφορετικά, γιατί όταν κλείνω και ξανά ανοίγω την οθόνη να το αναγνωρίζει κανονικα;
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Με κλειστή οθόνη φε στο αναγνωρίζει??? Αλλά με ανοιχτή το αναγνωρίζει??? Γιατί υπάρχει επιλογή να μην ειναι ενεργό το scanner με κλειστή οθόνη, ναμπρεπει να την ανοίξεις για να μπορείς να σκαναρεις...
Kokoras
Pathfinder
Επιλογές
Την είχα ενεργοποιημενη και αυτή την ρύθμιση, αλλά δεν μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά γιατί κάποιες φορές ίσως δεν τοποθετούσα σωστα τα δάχτυλα στον αισθητήρα.
Άλλαξα τη ρύθμιση ώστε να φαίνεται το scanner όταν πατάω μια φορά την οθόνη για να είμαι σίγουρος ότι το βάζω σωστα. Οπότε τώρα είμαι σίγουρος ότι δεν φταίει ούτε αυτό.
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Δε λέω να φαίνεται το εικονίδιο του δακτυλίκου, λέω ότι υπαρ ει ρύθμιση που όσο και να πατάς με κλειστή οθόνη, δεν κάνει κάτι γιατί είναι ανενεργός ο αισθητήρας, θα πρέπει να α πήξει (έστω και σε aod) η οθόνη για να μπορείς να σκαναρεις... γιαυτό ρωτάω...
Δες φώτο...Screenshot_20230415_001105_Settings.jpg
Kokoras
Pathfinder
Επιλογές
Α ναι, το έχω ενεργοποιημενο αυτο
Kokoras
Pathfinder
Επιλογές
Εμένα δε μου το αναγνωρίζει ακόμα και με ανοιχτή οθόνη