Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

s23 ultra φορτιση μπαταριας

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 13-04-2023 07:23 PM)
711 Προβολές σελίδας
Stavroula1
Apprentice
Επιλογές

Γεια σας, νεα κατοχος του s23 ultra. Διαβαζω πολλα και εχω μπερδευτει. Τελικα μεχρι ποσο πρεπει ή ειναι καλο να το φορτιζουμε το ερμο το κινητο; Μεχρι το 85% μεχρι 100% μεχρι 98% μεχρι ποσο; Ναι θελω να μου φτανει μια μερα και με την χρηση που του κανω, σχετικα βαρια, με βγαζει ανετα. Αλλα δεν θελω να χαλασω την μπαταρια του. Επισης καπου διαβασα για ρουτινα που σταματαει την φορτιση. Επειδη δεν εχω καταλαβει πώς γινεται, αν και προσπαθησα να κανω μια, και εχει καποιος οδηγιες πώς να το κανω, θα το εκτιμουσα πολυ. Ευχαριστω 

8 Απαντήσεις
MarkosVL
Mastermind
Επιλογές
Μεταξύ 15-85% αν θες να μεγιστοποιησεις τη διάρκεια ζωής της. Αντί να χάσει αποδοτικοτητα ή να χρειαστεί αλλαγή στα 2 χρόνια, να χρειαστεί 3 ή 4 (τυχαία νούμερα). 15-100% αν θες να παίρνεις το μέγιστο μεταξύ φορτισεων. Γενικά πιο πολύ πρόβλημα δημιουργεί το να αδειάζει τελείως πάρα το πόσο γεμίζει. Μπορείς επίσης αν δε χρειάζεται να μη χρησιμοποιείς τη γρήγορη φόρτιση, είναι μια επιπλέον επιβάρυνση. Καλορίζικο και απροβλημάτιστο. Για ρουτίνα δε ξέρω αλλά υπάρχει επιλογή κανονικά στις ρυθμίσεις της μπαταρίας να σταματάει στο 85%. Ρυθμίσεις - Φροντίδα συσκευής - Μπαταρία - Άλλες Ρυθμίσεις Μπαταρίας - Προστασία Μπαταρίας Screenshot_20230413_193631_Device care.jpg
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Καλησπέρα, καλώς ήρθες στο club των κατόχων s23 ultra.
Τώρα μέχρι πόσο το φορτίζεις???
Το σωστό όπως είπε και ο φίλος μου ο MarkosVL είναι 15%->85%->15% και ταχεία φόρτιση μόνο όταν είναι ανάγκη.
Αν κάνεις βροα χρήση αλλά σου βγάζει τη μέρα το παραπάνω patern και σκοπεύεις να κρατήσεις την συσκευή πολλά χρόνια, συνέχισε έτσι.
Αν τώρα δε σου φτάνει τότε και στο 100% να φορτίσεις δεν θα έχεις πρόβλημα. Ίσα ίσα αυτό 15% παραπάνω θα σου δώσει ένα 2ωρο sot τουλάχιστον.
Το θέμα της ρουτίνας για φορτιση το θεωρώ περιττό μιας καονκαθε ένας επιλεγει όπως θέλει την ρουτίνα που θα θέσει. Το θέμα είναι να κάνεις όσο το δυνατό αραιωτερα πλήρης κύκλους φόρτισης... οι σημερινές συσκευές έχουν ένα max περίπου στους 1000 πλήρης κύκλους φόρτισης αν κάνεις ένα την ημέρα (15%->100%) το κινητό σο υ θα πάει 1000 μέρες (3 χρόνια περίπου) μέχρι να χρειαστεί να αλλάξεις μπαταρία. Αν κάνεις όμως μιαν πλήρη φορτιση στις 2 μέρες τότε η μπαταρία θα σου πάει για 2000 μέρες (περίπου 5μιση χρόνια).
Ελπίζω να τα εξήγησα απλά!!😁😁😁
Stavroula1
Apprentice
Επιλογές

Καλησπερα κ ευχαριστω για την απαντηση. Παρακολουθω τις αναρτησεις σου και φαινεσαι γνωστης. Το εχω ουτε μηνα και το φορτισα 4-5 φορες εως το 100%, που ηταν ατελειωτη η μπαταρια, η αληθεια να λεγεται, και τωρα το εβαλα 20-85%. Ελεγα ρουτινα για πανω απο 85% πχ 90% ή καπως ετσι. Απλως η απορια μου ηταν τι ηταν καλυτερο. Με το 100% και με αρκετη χρηση, περιπου 9 ανοιχτη οθονη και 6,5 κλειστη οθονη, συνολο 16 ωρες περιπου εφτανα στο 20%.Αρκετα ικανοποιητικα πιστευω. Με 85%, τωρα εχω 35% υπολοιπο,  με 7ωρες κ 52 λεπτα ανοιχτη οθονη και 4 ωρες κλειστη οθονη. Χρηση με bluetooth ολη την ημερα, συνομιλιες  σερφαρισμα κλπ

Stavroula1
Apprentice
Επιλογές

Screenshot_20230413_200919_Device care.jpgScreenshot_20230413_201014_Device care.jpgScreenshot_20230413_201107_Device care.jpgScreenshot_20230413_201124_Device care.jpg

shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Τρέχεις και nova launcher, μια χαρά...
Αφού σου βγάζει τη μέρα με 85% και αφού κάνεις τόσο χρήση (δε θα σου πάει δλδ 2 μέρες με μια πλήρη φόρτιση) τότε μείνει με ενεργή την προστασία μπαταρίας 85% για να κερδίζεις ένα 15% τη φορά για να έχεις μια 4ετια καλής λειτουργίας της μπαταρίας!
Πάντως ναι, η σειρά 23 είναι τέρας αυτονομίας...
Να το χαρείς γιατί είναι πραγματικά μια εκπληκτική συσκευή!
Stavroula11
Explorer
Επιλογές

Σ ευχαριστώ πολύ. Αυτό θέλω κ εγώ. Ύστερα από καιρό νιώθω ευχαριστημένη με κινητό. Δεν ειναι καλός ο nova launcher? Δεν με βολευε ιδιαίτερα της samsung στην τακτοποίηση των εικονιδίων. Η 2η κ 4η φωτο αφορούν την 11η Απριλίου που είχε φορτίσει στο 100% και η 1η και 3η σημερα με φορτιση 85%. Όπως είδες το συνδέω με τον υπολογιστή κ δουλεύω και από εκεί. 

shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Έκανες καινούριο λογαριασμό??
Καλός είναι ο ova launcher, απλά κάποτε αυτά τα 3rd party launchers κατανάλωναν, αλλά πλέον είναι μια χαρά. Το καλύτερο θα ήταν να μπορούμε να έχουμε το good lock της samsung, αλλά βλέπω να αργεί λίγο ακόμη για τη χώρα μας...
Stavroula11
Explorer
Επιλογές

Απλώς είχα μπει με google αρχικά κ τώρα ως Samsung member.  Άρα τον κρατάω. Σ ευχαριστώ για την βοηθεια