Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

S23 a externí DAC

(Téma vytvořeno: 08-11-2023 09:37 PM)
1393 Zobrazení
OXO37
Hotshot
Možnosti
Rozloučil jsem se stařičkým Huawei a pokouším se žít s novým S23 alespoň podobně. Momentálně řeším připojení drátových sluchátek přes DAC. S Dragonfly hrají velmi potichu a FiiO Olimpus2 ,mám pocit, nezvládá Samsung napájet. Vzorkovací frekvenci budu řešit, až vyřeším nějak kloudně připojení.
Nezabýval jste se s tím někdo?
Děkuji 
0 Like
Přejít na řešení
OXO37
Hotshot
Možnosti
Proto právě používají externí DAC. Příklady těch levnějších https://www.aq.cz/audioquest-dragonfly-red-usb-dac-p18076/

https://www.muziker.cz/fiio-olympus-2-e10k
0 Like
MichaelOfficial
Black Belt 
Možnosti
0 Like
OXO37
Hotshot
Možnosti
Díky, toto řeší připojení sluchátek. Externí DAC ne. Zkusil jsem objednat ze zbytků už asi nevyráběný originál Samsung. Spíš to vypadá, že poslouchat muziku na mobilu nebudu.
Je smutné, že s prémiovým telefonem o 7 let mladším musím pořád řešit, že něco nejde. Tak využití akorát na volání a sem tam foto. Tomu říkám pokrok!
0 Like
MichaelOfficial
Black Belt 
Možnosti
Dotaz, a na co externí DAC? Není lepší rovnou přenášet zvuk přes LDAC bezdrátově nebo přes WiFi?
0 Like
OXO37
Hotshot
Možnosti
Je, pokud jste v místě s dostupnou technikou. Pak už je na zvážení, proč k tomu vlastně používat mobil.
0 Like
MichaelOfficial
Black Belt 
Možnosti
To je dobrá otázka, proč to komplikovat mobilem když to jde určitě líp notebookem nebo něčím přímo na audio.
0 Like
OXO37
Hotshot
Možnosti
Na dovolenou, služební cestu nebo jen tak v práci je občas fajn vzít mobil, připojit sluchátka a fungovat. U Samsungu tak akorát Bluetooth a max podcast.
0 Like
MichaelOfficial
Black Belt 
Možnosti
A na to potřebujete něco extra? Kupte si jednoduše usb-c redukci na jack a máte klid. V odkaze co jsem poslal normálně zapojim sluchátka a poslouchám tidal nebo koukám na videa a není žádný problém. Zároveň přímo Samsung prodává nějakou redukci, která podporuje UHQ rozšíření v nastavení kvality zvuku
0 Like
OXO37
Hotshot
Možnosti
Už jsem to psal na jiných diskusích. Zase omezení. Design je důležitější než funkčnost. Spíš je s podivem, kam vývoj za sedm let pokročil. Mílovými kroky zpět. Masy chtějí foťák, dáme jim foťák. Zbytek utneme.
0 Like
MichaelOfficial
Black Belt 
Možnosti
Máte na mysli to že jste nešťastný že jste přišel o jack konektor? Pokud ano, kupte si rovnou usb-c sluchátka a vyprdněte se na hledání něčeho. Mám sice doma Sony LDAC sluchátka. Ale do kapsy se mi vejdou špunty s tou redukci, tak ty vítězí 😂
0 Like