Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

S 23 Ultra

(Téma vytvořeno: 16-11-2024 10:30 PM)
286 Zobrazení
Willyam1976
Student
Možnosti
Zdravím, nejde mi upozornění na emaily z aplikace centrum cz. Vsude povoleno. Ostatní aplikace fungují. Zkousel jsem opetovnou instalaci a stejně nic. Neví někdo kam sáhnout? Diky Vilda
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
PrivateWolf
Pioneer
Možnosti

Vypada to, ze problem s aplikaci maji vsichni. Staci se podivat do obchodu play na hodnoceni. Chybu muzes nahlasit primo vyvojari aplikace. Telefonem to nebude. I kdyz se take muzes podivat, jestli mas povoleno oznameni v aplikaci, ale to predpokladam mas.

Doporucuji jinou domenu, treba gmail, nebo seznam

Zobrazit řešení v původním příspěvku

8 Odpovědi
Řešení
PrivateWolf
Pioneer
Možnosti

Vypada to, ze problem s aplikaci maji vsichni. Staci se podivat do obchodu play na hodnoceni. Chybu muzes nahlasit primo vyvojari aplikace. Telefonem to nebude. I kdyz se take muzes podivat, jestli mas povoleno oznameni v aplikaci, ale to predpokladam mas.

Doporucuji jinou domenu, treba gmail, nebo seznam

Willyam1976
Student
Možnosti
No bohuzel mám hlavní email atlas.cz......napíšu do recenze. Nastaveno mám vse samosebou v telefonu jak má být. Děkuju
0 Like
Yardac
Apprentice
Možnosti
Mailový klient od Googlu (Gmail) umi poštu od Centrum.cz, Atlas.cz i Seznam.cz.
Stačí si do něj přidat účet, přepíná se pak ikonkou uživatele vpravo nahoře.
0 Like
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti
Používej mail na Outlooku či Gmail. 😊 Nechápu, jak s tím můžete existovat. Seznam to je stejná laskomina.:)
0 Like
OXO37
Hotshot
Možnosti
Zkontrolujte v "Nastavení -> Aplikace -> váš poštovní klient (Centrum) -> Baterie -> Bez omezení". Centrum.cz mail vyzkoušený nemám. Email na centrum.cz mi výborně funguje v app BlueMail.
Members_6iMFln6
Pioneer
Možnosti

Všeobecně s Centrem naprostá nespokojenost, mnohokrát se supportem řešeno ohromné propouštění spamu. Slibovali zlepšení, výměnu firmy se softwarovým zabezpečením, ale nějak se jim nedaří. Rovněž doporučuji Gmail, který doporučují i výše.

MichaelOfficial
Black Belt 
Možnosti
Samsung email>>>
0 Like
dejvidek_cz
Helping Hand
Možnosti

V obchodě je dost emailových klientů, které fungují bez problémů, stačí si jen vybrat dle svých preferencí, já sem pooužíval Blue Mail, nyní sem na Outlooku, alternativou může být Samsung Email a nebo Email Aqua Mail. Vyzkoušejte, nastavení emailu je velmi jednoduché.

S25 Ultra 1TB Titanium Silverblue, Galaxy Buds 3 Pro
0 Like