Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Hlasitosť cez Bluetooth.

(Téma vytvořeno: 15-11-2024 09:58 PM)
182 Zobrazení
EgreeesI
Explorer
Možnosti
Zdravím komunita,

Netuší niekto ako by bolo možné dosiahnuť, hustejšie krokovanie hlasitosti pri pripojení cez Bluetooth?
Mám pripojený APTX BT receiver k aparatúre a škálovanie je otrasné. Buď je moc hlasno, alebo ticho. Behať k zosíku sa mi fakt nechce. 
Skúšal som Sound Asistent od Good Lock, ktorý síce nahustí krokovanie ale iba v rámci posuvníku hlasitosti, čiže bez želaného efektu. 
Ďakujem za akúkoľvek radu 
0 Like
6 Odpovědi
Borderka
Troubleshooter
Možnosti
Hmm, ono to cez Bluetoorh nikdy nebude idealne podla mna. Cokolvek akokolvek nastavis. GoodLock by som doporucila, ale mas vyskusany. Skus sa este pohrat so zvukom vo Vyvojarskych moznostiach 😉
OXO37
Troubleshooter
Možnosti
Pokud se potřebujete dostat s hlasitostí "přes posuvník", musíte si nainstalovat např. Volume Booster https://play.google.com/store/apps/details?id=com.goodev.volume.booster . Nezkoušel jsem, Sound Assistant mi stačí. Bluetooth používám výjimečně jen u sluchátek, jinak Chromecast Audio.
EgreeesI
Explorer
Možnosti
Tam som skúšal funkciu "zakázať absolútnu hlasitosť" ktorú odporúčajú použiť pri problémoch s Bt zariadeniami, no výsledok bol ešte horší. Iné nič také tam nie je, čo toto chovanie môže ovplyvniť. Každopádne ďakujem za radu.
0 Like
EgreeesI
Explorer
Možnosti
Problém so slabou hlasitosťou nemám a ani ju nepotrebujem nejak zvyšovať. Takéto aplikácie skôr zvuk moc vybudia čo môže spôsobovať skreslenie.
0 Like
OXO37
Troubleshooter
Možnosti
Tak jestli to chápu správně, v Sound Assistant jste krokování zmenšil a změna žádná. Zkoušel jsem na sluchátka a JBL Charge. U mne to funguje, i když krokování po 1 už je mimo moje rozlišovací schopnosti. Plynule zesiluje i zeslabuje bez skoků. Pokud to u vás nefunguje, spíš bych to tipoval na problém v bluetooth u receiveru.
0 Like
EgreeesI
Explorer
Možnosti
Áno, ako píšete. Krokovanie hlasitosti Sound Asistent navýšil ale reálne hlasitosť ostala v pôvodných krokoch. Pravdepodobne to teda bude vlastnosť Bt recieveru s ktorou nič nespravím, pretože zariadenie nemá žiadny interface.
0 Like