Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Ochranná fólie

(Téma vytvořeno: 01-02-2024 09:54 PM)
491 Zobrazení
PeťulaN
Journeyman
Možnosti
Zdravím, máte taky ještě někdo problém s fólií na S23? Hydrogelová, lepená v mobil pohotovosti, první se mi po dvou měsících začala po disleji posouvat tak, že se nahoře odlepovala, uznána reklamace, nalepená fólie nová a teď se mi opět posunula směrem nahoru 🤦🏼‍♀️to tam jako budu každý dva měsíce chodit lepit novou fólií? Prý s S23 tam chodí lidi hodně kvůli fólií 🙈
0 Like
15 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý večer @PeťulaN

Ty hydrogenové folie tohle bohužel dělají, třeba ta originální od Samsungu tohle nedělá a dobře funguje s perem SPEN. Ale musíte ji nalepit bohužel sám 

fajnsnek2
0 Like
PeťulaN
Journeyman
Možnosti
Fakt? Já měla dva roky fólii na S22 a ani jednou jsem ji neměnila 🙈ale byla lepená v Samsungu tedy 🤔
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

No co jsem dostal info v Datartu tak se změnil asi materiál těch folii Zagg a došlo ke zhoršení, kdy už nedrží tak dobře jako dříve. Jeslti máte S23 neultra model tak zkuste ten Screen protector od Samsungu.

fajnsnek2
0 Like
OXO37
Hotshot
Možnosti
No nevím, koupil jsem folii od NILLKIN. Je na mobilu tři měsíce a žádné putování po displeji jsem nezaznamenal. Navíc jednoduchá aplikace s pomocným rámečkem.20240201_215633_1000001360_1706820994.jpg
PeťulaN
Journeyman
Možnosti
Díky, zkusím to mobil pohotovosti ještě dvakrát hodit na hlavu, ať mi v rámci reklamace případně vrátí peníze a zkusím přímo Samsung, když jsem telefon koupila a fólii řešila, tak prodejna Samsungu je bohužel neměla skladem 🤦🏼‍♀️
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Z těch hydrogenových je ještě folie od Spigenu, manželka ji má na S22 Ultra už cca 7 měsíců a neposouvá se, ale opět si musí člověk nalepit sám - ale za cca 300 a máte 2 kusy v balení 

fajnsnek2
VLKOR
Helping Hand
Možnosti
Osobně jsem měl problém s hydrogen fólií z Datartu i Spigen fólií (všechny se mi posouvaly nahoru). Od chvíle kdy jsem nalepil originální fólií od Samsungu drží jako přibitá. Do jiné bych už nešel.
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @PeťulaN
já tu samou fólii co zmiňujete využíval na každém telefonu, až nyní jsem dal sklo a pokaždé v pořádku. Ale zase mě štvalo, že ta fólie nechávala stopy po S Penu. Teď bych to řešil asi tak, že bych znovu reklamoval.

fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@PeťulaN 

Jen upozorním, že na prodejně mají 2 druhy - originál Samsung, a to je typ Samsung screen protector, neuvádíte, který máte model, takže přidávám odkaz na všechny:

https://www.zbozi.cz/vyrobek/samsung-ochranna-folie-pro-samsung-galaxy-s23-transparentni/

https://www.mironet.cz/samsung-screen-protector-ochranna-folie-pro-samsung-galaxy-s23+dp564258/

https://www.zbozi.cz/vyrobek/samsung-ochranna-folie-pro-galaxy-s23-ultra-transparentni/

Pak mají na prodejnách ještě lepí také hydrogénové folie, ale to bude s velkou pravděpodobností ta, kterou máte Vy, a kterou budete reklamovat. 

fajnsnek2
0 Like