Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Ochranna folie

(Téma vytvořeno: 22-02-2023 05:06 AM)
1094 Zobrazení
Álakra
Journeyman
Možnosti
Dobré ráno, mam dotaz. Jen S23 Ultra uz od výrobce nalepena ochranná fólie? Někdo říká,že ano. Pokud ano, proč je v originál příslušenství? Děkuji Alena
13 Odpovědi
figaro1
Voyager
Možnosti

Fólia nalepená z výroby žiadna nie je! Musíš dokúpiť napr. originál od Samsung a nalepiť. 

0 Like
Álakra
Journeyman
Možnosti
Děkuji
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @Álakra
ochrannou fólií z výroby S23 Ultra nedisponuje. Už předchozí řada tuto fólii neměla. Ale není problém si jí dokoupit, na trhu naleznete více druhů. Já můžu doporučit Invisible Shield za 749 Kč, kterou Vám nalepí přímo v Samsung prodejně.

fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Álakra

Já zase naopak doporučím originál folii Samsung, kterou sice musíte nalepit sama, ale na dotek prstu i SPENu je daleko příjemnější než hydrogenové folie.

https://www.samsung.com/cz/mobile-accessories/galaxy-s23-ultra-screen-protector-transparent-ef-us918...

fajnsnek2
Álakra
Journeyman
Možnosti
Asi půjdu tedy do originálu, děkuji😉
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, když už jsme se tady skoro všichni sešli, také přihodím :smiling-face:

Do modelu tuším S10 byla na mobilu z výroby docel afajn fólie. U S20 se od toho upustilo, od S21 je možné tu samou fólii, která byla ještě na S10 z výroby, koupit samostatně. Vyjde na nějakých 300-500 Kč, podle obchodu (tip: na S23 pasuje fólie z S22, která je levnější). Tato fólie se prodává v balení po 2 kusech a aplikujete si ji sám doma. Je u ní pomocný "stojánek", díky kterému je nalepení snadné (OK, u mě na druhý pokus - bublinky). Tuto fólii doporučuju já a @fajnSnek . Doplním, že zvláště u Ultry je podle mě lepší, protože dokonale drží na zahnutém okraji a nejsou na ní vidět stopy po použití S Penu.

Dále je k dispozici hydrogengelová fólie, kterou doporučuje @potasm . Ta se řeže na míru telefonu na plotru a nalepí vám ji morkou cestou v asi každé prodejně Samsung, dělá to i Mobilní pohotovost a Datart. Je trochu dražší, ale je tam doživotní garance, kdy v případě poškození vám ji za poplatek 150 Kč vymění za novou. Toto lze dělat dokud máte ten telefon a účtenku. Výhodou je asi vyšší ochrana při nárazu, nevýhodou vyšší tření a tím, jak je měkčí, zůstávají viditelné stopy při použití S Penu. Na druhou stranu je fólie do velké míry samoopravná. takže ty stopy po pár hodinách zmizí. Co je horší, většinou se dříve nebo později začne na krajích odlepovat.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

luboss78
Explorer
Možnosti
Doporučuji Invisible Shield od Datartu (lepení přímo na prodejně + doživotní záruka)
0 Like
Tadeáš
Pathfinder
Možnosti

Kupoval jsem originál fólii od Samsungu a jsem velmi spokojen. Bál jsem se, že bude způsobovat znatelné tření, jaké jsem zažil někdy před 10 lety u ScreenShield fólií. Kvůli tomu jsem na další dva telefony na fólie a ochranu displeje obecně zanevřel. Po této naštěstí kloužou prsty velmi dobře a rozdíl proti originálnímu sklu není tak velký. Takže za mě určitě origoš :smiling-face: 

ConstantineKlim
Apprentice
Možnosti
Pro příznivce skel mohu doporučit Whitestone Dome Glass. Je to sice dost drahé, ale jsou to nejlepší skla pro zaoblené displeje. Na Note10+ mi to zachránilo display tak jsem si to pořídil i na S23 Ultra 😀