Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Možnost zobrazit zapnuté NFC v horním stavovém panelu

(Téma vytvořeno: 25-06-2023 02:25 AM)
681 Zobrazení
VLKOR
Helping Hand
Možnosti
Dobrý den, 

nevíte prosím někdo, jestli lze nějak nastavit zobrazování zapnutého NFC v horním hlavním panelu? 

Nerozumím tomu, proč to tam není vidět ve výchozím nastavení, místa je tam dost a ostatní věci jako Bluetooth a další tam vidět normálně jdou. Proč chybí NFC? 

Díky.
10 Odpovědi
zRozenLev
Pathfinder
Možnosti
Ono tam je, jen si ho tam musis pridat
Libb
MegaStar
Možnosti
Pokud se bavíme o přepínači, je to jak píše @zRozenLev, odrolujte na konec, stiskněte + a přidejte ho
Pokud se bavíme o indikátoru vedle hodin, jde to změnit pomocí aplikace GoodLock a modulu QuickStar. Ovšem polemizoval bych s tím, že tam je dost místa. U mě není, a to jsem už vypnul i ikonu VoLTE.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

VLKOR
Helping Hand
Možnosti
Možnost přes GoodLock jsem zkoušel pár dní zpět, bohužel i v případě povolené ikonky NFC se mi tam neukazuje 😞Screenshot_20230625_085915_QuickStar_1000001449_1687676355.png
0 Like
zRozenLev
Pathfinder
Možnosti
Musíš stáhnout lištu úplně dolu a tam máš toSmartSelect_20230625_112238_One UI Home_1000002429_1687684996.jpg
0 Like
VLKOR
Helping Hand
Možnosti
Já bych to ale potřeboval vidět úplně v horním panelu, kde se ukazuje i % baterie, síla signálu atd.
0 Like
zRozenLev
Pathfinder
Možnosti
Jo aha. Tak to jsem tedy špatně pochopil.
0 Like
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Nektere firmwary stavovou ikonu nfc nezobrazuji (napr cz distribuce Note 10+ a dalsi). Ani modul goodlocku nepomuze. Nic s tim neudelate.
zRozenLev
Pathfinder
Možnosti
Přesně, teď jsem zkoušel QuickStar a ten nepomohl. Tak bohužel moc neporadím
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti
Nějak to zlobí, někdy ukáže, jindy ne. Možná podle počtu dalších ikonek?

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like